Καραγκούνης: Ο κίνδυνος του Grexit δεν έχει φύγει - Εγκληματικό να πάμε σε εκλογές - iefimerida.gr

Καραγκούνης: Ο κίνδυνος του Grexit δεν έχει φύγει - Εγκληματικό να πάμε σε εκλογές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά των πρόωρων εκλογών τάχθηκε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης. Συγκεκριμένα, εκτίμησε πως παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Real, επισήμανε πως: «Ο κίνδυνος του Grexit δεν έχει φύγει, δεν το έχουν αποφύγει και βέβαια το λένε όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες ότι είναι ανα πάσα στιγμή στο τραπέζι. Η συμφωνία έχει διάφορα στάδια. Την Τετάρτη θα ψηφιστεί το δεύτερο πακέτο μέτρων.

Χρονικά πηγαίνουμε έως τέλη Αυγούστου, πιθανότατα και τον Σεπτέμβρη και λίγο αργότερα, ώστε να κλειδώσει η συμφωνία, διότι μετά ξεκινάει η επόμενη φάση που είναι η εφαρμογή της συμφωνίας»

Στην επισήμανση ότι το νωρίτερο που θα μπορούσαμε δούμε εκλογές στη χώρα είναι τέλη Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτωβρίου, ο πρώην υπουργός είπε:

«Θα ήταν εγκληματικό να προχωρήσει η χώρα σε εκλογές, όχι ότι η Νέα Δημοκρατία φοβάται τις εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιβεβαιώσει την θεωρία της αριστερής παρένθεση. Για την χώρα θα ήταν ό,τι χειρότερο να πάμε σε εκλογές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ