Τα ζώδια της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να κάνετε μερικές αλλαγές οι οποίες θα σας ωφελήσουν *Μην αφήσετε τρίτους να σας επηρεάσουν ψυχολογικά *Καταστάσεις που έχουν να κάνουν με φίλους σας θα σας απασχολήσουν *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας κρατήσει σε στασιμότητα.

Επαγγελματικά: Στην εργασία σας η κινητικότητα θα είναι έντονη *Ακολουθήστε ένα πρόγραμμα για να μην γίνουν λάθη και αντιμετωπίσετε προβλήματα, φίλοι μου *Οικονομικές υποθέσεις καλά θα κάνετε να τις προσέξετε *Αποφύγετε να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες γιατί μπορεί να κάνετε λάθη.

Αισθήματα: Με τον ερωτισμό σας στα ύψη θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε πάρα πολύ όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας *Κάντε μια νέα αρχή στη ζωή σας *Αγαπητοί αδέσμευτοι η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα σας βοηθήσει να κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα σας ανεβάσουν πολύ ψυχολογικά.

Υγεία: Καλά θα κάνετε να προσέξετε στις μετακινήσεις σας γιατί μπορεί να έχετε μικροατυχήματα *Μην κάνετε πράγματα που θα σας κουράσουν σωματικά *Προσπαθήστε να ξεκολλήσετε από καταστάσεις που σας δυσκόλευαν *Σχέδια που έχουν να κάνουν με το μέλλον σας θα σας χαροποιήσουν.

Ταύρος

Θα χρειαστεί οργάνωση για να μπορέσετε να φέρετε στα μέτρα σας μερικές καταστάσεις *Μην βιαστείτε να κάνετε αλλαγές *Σκεφτείτε το συμφέρον σας *Προσπαθήστε να μετριάσετε το άγχος σας όσον αφορά το μέλλον *Βρείτε χρόνο για να κάνετε αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα.

Επαγγελματικά: Προσπαθήστε στα επαγγελματικά σας να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να έχετε προβλήματα με τους συνεργάτες σας *Σκεφτείτε το συμφέρον σας *Προσπαθήστε τα οικονομικά σας να τα κρατήσετε σε μια ισορροπία *Μην κάνετε έξοδά που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας.

Αισθήματα: Η καλή σας διάθεση θα σας κάνει να δείτε κάποια πράγματα στα αισθηματικά σα από διαφορετική σκοπιά *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει *Εσείς που δεν έχετε ακόμα ταίρι σύντομα θα μπορέσετε να κάνετε μια γνωριμία που θα ταράξει την καθημερινότητα σας ευχάριστα.

Υγεία: Προσπαθήστε να μην κάνετε αλλαγές αυτό το διάστημα *Προσέξτε τις κινήσεις σας γιατί μπορεί να κάνετε λάθη *Σκεφτείτε τις ανάγκες σας, φίλοι μου *Αποφύγετε να κάνετε πράγματα που θα σας πιέσουν ψυχολογικά *Περάστε όσο πιο καλά μπορείτε παρέα με φίλους σας.

Δίδυμοι

Τα πράγματα για εσάς θα είναι αρκετά καλά *Θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε λύσεις σε πολλές υποθέσεις που σας δυσκόλευαν *Κάντε μερικές αλλαγές *Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με το σπίτι σας *Κάντε πράγματα που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τη διάθεση σας προς το καλύτερο.

Επαγγελματικά: Στην εργασία σας καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας *Προσπαθήστε να βάλετε σε μια σειρά τις υποθέσεις σας *Μην φοβηθείτε να ρισκάρετε *Οικονομικές υποθέσεις καλά θα κάνετε να τις προσέξτε *Μην αφήσετε τα περιθώρια σε τρίτους να σας επηρεάσουν αρνητικά.

Αισθήματα: Καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας γιατί μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα με το ταίρι σας *Λύστε με ηρεμία τις διαφορές σας *Φροντίστε να περάσετε όσο πιο καλά μπορείτε με φιλικά σας πρόσωπα *Βγείτε να διασκεδάσετε και τα τυχερά δε θα λείψουν.

Υγεία: Καλά θα κάνετε να προσέξετε λίγο καλύτερα το σώμα σας *Μην κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας δυσκολέψουν *Φροντίστε τον εαυτό σας *Προσπαθήστε όσον αφορά την εικόνα να είστε προσεκτικοί *Μην κάνετε πράγματα που μπορούν να σας δυσκολέψουν *Ανανεώστε την εικόνα σας.

Καρκίνος

Καλό θα ήταν να προσέξετε μερικά πράγματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας *Φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας για να μην έχετε προβλήματα *Μπορείτε με τις ικανότητες που έχετε να βρείτε λύσεις σε υποθέσεις που για καιρό ήταν στάσιμες *Μην διστάσετε να κάνετε αλλαγές.

Επαγγελματικά: Καλά θα κάνετε να προσέξετε λίγο καλύτερα ορισμένα ζητήματα στην εργασια σας *Μην κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας δυσκολέψουν *Τακτοποιήστε ο,τι εκκρεμότητες έχετε στα οικονομικά σας γιατί είναι πιθανό να έχετε προβλήματα τα οποία θα χρειαστεί να τα προσέξετε.

Αισθήματα: Καλά θα κάνετε να προσέξετε ορισμένα πράγματα μέσα στην ημέρα *Μιλήστε ήρεμα με το σύντροφό σας *Μην κάνετε πράγματα που θα το ταράξουν *Φροντίστε να μην κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας πιέσουν *Βγείτε να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά με γνωριμίες που θα κάνετε.

Υγεία: Καλά θα κάνετε να μετριάσετε το άγχος σας και να προσπαθήσετε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας τονώσουν *Μην πιεστείτε για υποθέσεις τρίτων *Βρείτε χρόνο για να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας δυσκολέψει.

Λέων

Θα χρειαστεί προσοχή για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας δυσκολέψει στα μελλοντικά σας σχέδια *Συζητήσεις με πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας ωφελήσουν πολύ *Μην κάνετε επιπολαιότητες, φίλοι μου.

Επαγγελματικά: Στα επαγγελματικά σας η κινητικότητα θα είναι έντονη *Καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας για να μην έχετε προβλήματα, φίλοι μου *Υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία θα σας απασχολήσουν έντονα *Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

Αισθήματα: Τα πράγματα στα αισθηματικά σας θα σας απασχολήσουν έντονα *Καλά θα κάνετε να μιλήσετε με το ταίρι σας και να λύσετε με ηρεμία τις διαφορές σας *Αγαπητοί αδέσμευτοι η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα σας βοηθήσει να κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα σας ενθουσιάσουν.

Υγεία: Θα χρειαστεί να προσέξετε τις κινήσεις σας μέσα στην ημέρα *Κάντε αλλαγές που θα σας ωφελήσουν *Μην φοβηθείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον *Προσπαθήστε να κάνετε πράγματα που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα *Σχέδια που έχουν να κάνουν με το μέλλον σας θα σας χαροποιήσουν.

Παρθένος: Καλά θα κάνετε να προσέξετε κάποια πράγματα μέσα στην ημέρα *Μην αφήσετε τα περιθώρια να σας επηρεάσουν τρίτοι στις αποφάσεις σας για το μέλλον *Κάντε νέα ξεκινήματα τα οποία θα σας χαροποιήσουν και θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει αρνητικά.

Επαγγελματικά: Στην εργασία σας θα χρειαστεί να προσέξετε τις κινήσεις σας *Μην κάνετε αλλαγές που μπορούν να σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας, φίλοι μου *Υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το κράτος καλά θα κάνετε να τις προσέξετε *Αποφύγετε να κάνετε καινούργια ανοίγματα αυτό το διάστημα.

Αισθήματα: Στα αισθηματικά σας θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε πρωτοβουλίες που θα κάνουν καλύτερη τη σχέση σας με το ταίρι σας *Εκφράστε όλα όσα νιώθετε *Εσείς που είστε μόνοι κάντε υπομονή και θα μπορέσετε να περάσετε καλά με γνωριμίες που θα κάνετε *Δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό.

Υγεία: Ασχοληθείτε με το σπίτι σας κάνοντας αλλαγές που θα κάνουν τη ψυχολογία σας να αλλάξει προς το καλύτερο *Μην χάσετε την ευκαιρία να περάσετε καλά *Αποφύγετε να κάνετε πράγματα που θα σας παιδέψουν *Προσέξτε τις κινήσεις σας για να μην έχετε προβλήματα μελλοντικά.

Ζυγός

Θα χρειαστεί να κάνετε μερικές αλλαγές για να μπορέσετε να επιτύχετε τους στόχους σας *Βρείτε χρόνο για να κάνετε αλλαγές που θα σας τονώσουν *Μπορείτε να βρείτε λύσεις σε πολλές υποθέσεις που ήταν καιρό στάσιμες *Μην αφήσετε εκκρεμότητες για να μην έχετε προβλήματα.

Επαγγελματικά: Θα χρειαστεί να κάνετε μερικές αλλαγές για να μπορέσετε να βελτιώσετε τη σχέση σας με τους συνεργάτες σας *Ακούστε τις συμβουλές τους, φίλοι μου *Φροντίστε να ρυθμίσετε με προσοχή τις εκκρεμότητες σας στα οικονομικά σας *Μην κάνετε κινήσεις που μπορούν να σας δυσκολέψουν.

Αισθήματα: Με τον ερωτισμό σας στα ύψη θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μοναδικές στιγμές με το ταίρι σας *Ένα ρομαντικό δείπνο θα σας φέρει πιο κοντά *Αγαπητοί αδέσμευτοι η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα σας βοηθήσει να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα σας ταράξει ευχάριστα.

Υγεία: Καλά θα κάνετε να προσέξετε μερικά πράγματα μέσα στην ημέρα *Μην κάνετε αλλαγές που μπορούν να σας δυσκολέψουν *Φροντίστε τον εαυτό σας *Προσπαθήστε να ασχοληθείτε με πράγματα που σας κάνουν και νιώθετε άνετα *Μην πιέσετε καταστάσεις που μπορούν να σας αγχώσουν.

Σκορπιός

Η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε καλύτερη τη σχέση σας με τους γύρω σας *Να είστε υπομονετικοί και ήρεμοι *Φροντίστε να μην κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας πιέσουν *Βρείτε χρόνο για να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας τονώσουν.

Επαγγελματικά: Στην εργασία σας οι επαφές με πρόσωπα κύρους θα σας ωφελήσουν και θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα ταλέντα σας *Μην διστάσετε να κινηθείτε δυναμικά *Οικονομικές υποθέσεις καλά θα κάνετε να τις προσέξετε *Μην χάσετε την ευκαιρία να πάρετε αποφάσεις που θα ενισχύσουν τα έσοδά σας.

Αισθήματα: Τα πράγματα στα αισθηματικά σας καλά θα κάνετε να τα προσέξετε *Μην κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας απομακρύνουν από το ταίρι σας *Αγαπητοί αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε πολύ καλά με γνωριμίες που θα κάνετε *Νέα ξεκινήματα θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά.

Υγεία: Καλά θα κάνετε να προσέξετε λίγο καλύτερα το σώμα σας *Μην κάνετε πράγματα που μπορούν να σας παιδέψουν *Προσέξτε τις κινήσεις σας, φίλοι μου *Προσπαθήστε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα *Μην φοβηθείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας.

Τοξότης

Κατάλληλη είναι η σημερινή ημέρα για πάρετε αποφάσεις *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει *Διώξτε όποιες ανασφάλειες μπορεί να έχετε *Προσπαθήστε να βάλετε σε μια σειρά ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας *Αδειάστε το μυαλό σας από υποθέσεις που δεν σας αφορούν.

Επαγγελματικά: Καλά θα κάνετε στην εργασία σας να μελετήσετε με σοβαρότητα τις προτάσεις που θα σας γίνουν *Μην επηρεαστείτε από τρίτους *Κινηθείτε μεθοδικά *Γραφειοκρατικές υποθέσεις καλά θα κάνετε να τις προσέξετε *Μην κάνετε κινήσεις που μπορούν να σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας.

Αισθήματα: Με σύμμαχο τη καλή σας διάθεση θα μπορέσετε να διορθώσετε αρκετές καταστάσεις που σας δυσκόλευαν στη σχέση σας με το ταίρι σας *Δείξτε ενδιαφέρον *Αγαπητοί αδέσμευτοι η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα σας βοηθήσει να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας χαροποιήσουν.

Υγεία: Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να κάνετε νέα ξεκινήματα που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα *Βγείτε να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά *Βρείτε χρόνο για να περάσετε καλά με φίλους σας *Βγείτε να διασκεδάσετε και να αλλάξετε για λίγο παραστάσεις φίλοι μου.

Αιγόκερως

Τη σημερινή ημέρα θα χρειαστεί να κάνετε μερικές αλλαγές *Μην αφήσετε τρίτους να σας επηρεάσουν, προσέξτε *Σκεφτείτε το συμφέρον σας, φίλοι μου *Οργανώστε λίγο καλύτερα τις δουλειές σας προκειμένου να έχετε την άνεση να ασχοληθείτε και με άλλα πράγματα που σας ευχαριστούν.

Επαγγελματικά: Προσπαθήστε στα επαγγελματικά σας να έχετε το νου σας *Πάρτε πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας ωφελήσουν στα μελλοντικά σας βήματα, φίλοι μου *Οικονομικές συναλλαγές θα ευνοηθούν και θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε σημαντικά τα έσοδά σας *Μην κάνετε σπατάλες.

Αισθήματα: Στα αισθηματικά σας θα μπορέσετε να διορθώσετε καταστάσεις που σας δυσκόλευαν *Μιλήστε με το ταίρι σας σε ήπιους τόνους *Αποφύγετε τις κόντρες *Προσπαθήστε να μιλήσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εδώ και τόσο καιρό *Μην κρατάτε τα συναισθήματα σας, φίλοι αδέσμευτοι.

Υγεία: Καλά θα κάνετε να προσέξετε μερικά πράγματα κατά τη διάρκεια της ημέρας *Μην κάνετε πράγματα που μπορούν να σας πιέσουν *Χαλαρώστε φίλοι μου *Βρείτε χρόνο για να περάσετε καλά με φίλους σας *Βγείτε να διασκεδάσετε, αδειάστε το μυαλό σας από σκέψεις που σας πιέζουν.

Υδροχόος

Ζητήματα που έχουν να κάνουν με φίλους σας καλά θα κάνετε να τα προσέξετε *Μην κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας δυσκολέψουν, φίλοι μου *Προσπαθήστε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα *Μην φοβηθείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον.

Επαγγελματικά: Φροντίστε να μην κάνετε αλλαγές που μπορούν να σας πιέσουν *Οργανώστε με προσοχή τις κινήσεις σας γιατί μπορεί να έχετε προβλήματα μελλοντικά *Οικονομικές υποθέσεις έχουν να κάνουν με τράπεζες καλά θα κάνετε να τις προσέξετε *Φροντίστε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας.

Αισθήματα: Στα αισθηματικά σας καλύτερα να προσέξετε μερικά πράγματα *Αποφύγετε τις κόντρες με το ταίρι σας γιατί μπορεί να πείτε λόγια που θα το πληγώσουν *Αγαπητοί αδέσμευτοι η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα σας κάνει να απολαύσετε πολύ όμορφες στιγμές με γνωριμίες που θα κάνετε.

Υγεία: Προσπαθήστε να μην κάνετε πράγματα που μπορούν να σας δυσκολέψουν *Μην χάσετε την ευκαιρία να βγείτε και να διασκεδάσετε, περάστε ξέγνοιαστα *Φροντίστε να μην κάνετε πράγματα που μπορούν να σας κουράσουν *Σχέδια για αποδράσεις θα σας χαροποιήσουν και θα σας τονώσουν.

Ιχθείς

Τα πράγματα για εσάς θα είναι αρκετά καλά σήμερα *Καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας γιατί μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει *Σκεφτείτε τις ανάγκες σας *Αποφύγετε να κάνετε αλλαγές που μπορούν να σας δυσκολέψουν.

Επαγγελματικά: Θα πρέπει να προσέξετε κάποια πράγματα μέσα στην ημέρα στα επαγγελματικά σας *Μην κάνετε κινήσεις που μπορούν να σας δυσκολέψουν, φίλοι μου *Φροντίστε να μην κάνετε σοβαρές επενδύσεις αυτό το διάστημα *Ρυθμίστε με προσοχή πράγματα που αφορούν τράπεζες.

Αισθήματα: Καλά θα κάνετε να μιλήσετε με το ταίρι σας για πράγματα που έχουν να κάνουν με το μέλλον σας *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας κρατήσει στάσιμους *Οργανώστε με προσοχή κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν *Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν εξωγενείς παράγοντες.

Υγεία: Φροντίστε να περάσετε καλά με φιλικά πρόσωπα *Βγείτε να διασκεδάσετε και να περάσετε όσο πιο καλά μπορείτε *Μην κάνετε επιπολαιότητες *Καταστάσεις που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας καλά θα κάνετε να τις προσέξετε *Κοντινά σας πρόσωπα θα χρειαστούν τη στήριξή σας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ