Ανακοινώνει Ραντούλιτσα ο Παναθηναικός και τον «ενισχύει» - iefimerida.gr

Ανακοινώνει Ραντούλιτσα ο Παναθηναικός και τον «ενισχύει»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα τυπικά απομένουν για να ανακοινωθεί η απόκτηση του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα από τον Παναθηναϊκό ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες σκέψεις για την πλαισίωσή του.

Ο 27χρονος σέντερ ύψους 2,13 μ. δεν θα είναι ο μόνος που θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό κάτω από τη ρακέτα για τη νέα περίοδο. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς επιθυμεί να πλαισιώσει τον θηριώδη παίκτη, με έναν ακόμη σέντερ, πιο αθλητικό. Λάσμε και Τάιους είναι τα πρώτα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι ενώ ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης εξετάζεται ως μια ακόμη λύση.

Από εκεί και πέρα, οι πράσινοι δεν θα βιαστούν για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις τους αν και είναι δεδομένο ότι θα πραγματοποιηθούν τουλάχιστον δύο ακόμη αποκτήσεις παικτών. Με Καλάθη και Ραντούλιτσα άλλωστε, ο Παναθηναϊκός καλύπτει σε δυναμική ένα μεγάλο ποσοστό του ρόστερ του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός μιροσλαβ ραντουλιτσα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ