Ικανοποίηση για την απόκτηση Μπαρόχα - Ενας «αίλουρος» για την ΑΕΚ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ικανοποίηση για την απόκτηση Μπαρόχα - Ενας «αίλουρος» για την ΑΕΚ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολα δείχνουν ότι η μεταγραφή του Αλεν Μπαρόχα στην ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και ο 26χρονος Βενεζουελάνος αναμένεται στην Αθήνα μέσα στο Σαββατοκύριακο προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τη Δευτέρα να αναχωρήσει μαζί με την αποστολή για την Πολωνία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Μπαρόχα θα είναι λοιπόν ο νέος τερματοφύλακας στην ΑΕΚ, δίπλα στον οποίο θα γίνει καλύτερος και ο Ανέστης, όπως τουλάχιστον πιστεύουν στην Ενωση. Ξεκαθαρίζουν μάλιστα, ότι η απόκτηση του διεθνούς τερματοφύλακα από τη Βενεζουέλα, δεν πραγματοποιήθηκε για να «χαντακώσει» τον πρώην άσο του Πανιωνίου αλλά για να τον βοηθήσει να εξελιχθεί και φυσικά για να έχει η ΑΕΚ δύο ισάξιους τερματοφύλακες.

Ο ύψους 1,83 γκολκίπερ εντυπωσίασε τους πάντες με τις εμφανίσεις του στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα και έρχεται δανεικός για ένα χρόνο στην Ενωση με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Τα αντανακλαστικά του και οι εντυπωσιακές εκτινάξεις του, υπερκαλύπτουν το χάντικαπ από το ύψος του, αφού αντικειμενικά δεν θεωρείται ψηλός για τη θέση στην οποία αγωνίζεται.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλεν Μπαρόχα αεκ Βενεζουέλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ