Europa League: Τραγικός ΠΑΟΚ – Εχασε με 2-1 στην Κροατία από την Λοκομοτίβα [βίντεο] - iefimerida.gr

Europa League: Τραγικός ΠΑΟΚ – Εχασε με 2-1 στην Κροατία από την Λοκομοτίβα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟΚ πήγε να τα κάνει όλα... μαντάρα στην Κροατία, αλλά ο Μακ στο φινάλε του ματς τον έσωσε.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης γνώρισε την ήττα 2-1 κόντρα στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ για το Europa League, αλλά το γκολ του Σλοβάκου στο φινάλε αφήνει ορθάνοιχτη την πόρτα της πρόκρισης, που θα κριθεί στην Τούμπα.

Παρά την καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ είδε τους Κροάτες να του… κάνουν την ζημιά. Σε αντίθεση με τους παίκτες του Τούντορ, αυτοί του Τσάτσιτς σημάδευαν σωστά και στις δύο μεγάλες τους ευκαιρίες νίκησαν τον Όλσεν με τους Κόλαρ (30’) και Αντριάσεβιτς (45’). Πιο ουσιαστικός στο παιχνίδι του ο «δικέφαλος του Βορρά» στο δεύτερο 45λεπτο. Παρά τις ευκαιρίες, πάντως, το γκολ δεν ερχόταν, ενώ λίγο έλειψε να δεχτεί και τρίτο στις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων. Στο φινάλε, ο Μακ από… μοιραίος έγινε αυτός που ξύπνησε για τα καλά τις ελπίδες της ομάδας του μειώνοντας σε 2-1.

Την επόμενη Πέμπτη (23/07) το δεύτερο ματς των δύο ομάδων στην Τούμπα.

Λοκομοτίβα Ζ. (Άντε Τσάτσιτς): Ζελένικα, Μπαρτόλετς, Μρτσέλα, Πρέγκλα, Σόβσιτς, Μπεγκόνια, Μπρούσιτς, Αντριάσεβιτς, Λέκο, Μάριτς (73’ Μίσιτς), Κόλαρ (65’ Ντολεζάλ)

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Όλσεν, Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτρο, Κίτσιου, Σκόνδρας (79’ Ρατς), Κάτσε, Τζιόλης (61’ Μαντούρο), Μακ, Πέλκας, Σαλπιγγίδης (68’ Μυστακίδης)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Europa League λοκομοτιβα ζαγκρεμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ