Εφιάλτης η Αθήνα λόγω απεργίας, βροχής και σκουπιδιών - iefimerida.gr

Εφιάλτης η Αθήνα λόγω απεργίας, βροχής και σκουπιδιών

αυτοκίνητα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κομφούζιο στην πόλη. Με αυτόν το χαρακτηρισμό μπορεί κάποιος να περιγράψει το σκηνικό που έχει στηθεί από τις πρώτες πρωινές ώρες στην πρωτεύουσα. Από τη μία η 24ωρη απεργία στα μέσα μεταφοράς και από την άλλη η άφιξη του χειμώνα με βροχές και καταιγίδες έχουν μετατρέψει τους δρόμους της Αθήνας σε ποταμούς ΙΧ αυτοκινήτων. Όμως το τελευταίο κομμάτι που έλλειπε για να συμπληρωθεί το παζλ της ταλαιπωρίας είναι οι υπό κατάρρευση λόφοι σκουπιδιών εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων. Μάλιστα από τις δημοτικές αρχές εκφράζονται φόβοι πως με τη βροχή οι σακούλες θα «κλείσουν» τα φρεάτια με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι και πεζοδρόμια.

Η Δευτέρα λοιπόν είναι μέρα υπομονής για όλους. Υπενθυμίζεται πως μετρό, ηλεκτρικός, τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ έχουν τραβήξει χειρόφρενο. Η ΠΟΕ – ΟΤΑ θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει αν θα συνεχίσει την κατάληψη στους ΧΥΤΑ, ενώ ο καιρός, σύμφωνα με την ΕΜΥ, δεν αναμένεται να βελτιωθεί, καθώς για σήμερα τουλάχιστον τα χαρακτηριστικά του θα είναι οι βροχές, οι καταγίδες και η πτώση της θερμοκρασίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ