Πόσα θα δίνατε για μια μεταχειρισμένη LaFerrari; - iefimerida.gr

Πόσα θα δίνατε για μια μεταχειρισμένη LaFerrari;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ας ξεκινήσουμε με ένα δεδομένο: οι LaFerrari από δεύτερο χέρι είναι ελάχιστες.

Ο λόγος δεν είναι μόνο η αυστηρή επιλογή των 499 τυχερών που μπόρεσαν να την αποκτήσουν αλλά και το ότι η αγορά της συνοδευόταν από την υπογραφή ενός συμφωνητικού. Το οποίο απαγορεύει τόσο το δανεισμό της για δοκιμές κάθε είδους, όσο και την άμεση μεταπώλησή της με σκοπό το κέρδος.

Οι πιο πολλοί ιδιοκτήτες LaFerrari σέβονται την υπογραφή τους, μιας και το πιθανότερο είναι πως θα θελήσουν να αποκτήσουν και το επόμενο hyper car της μάρκας, όμως υπάρχουν και ελάχιστοι που, είτε γιατί τη βαρέθηκαν είτε γιατί θέλουν να βγάλουν το κατιτί τους, πωλούν το αυτοκίνητό τους.

Μια τέτοιας προέλευσης LaFerrari λοιπόν, κατάμαυρη και με μόλις 325 χιλιόμετρα στο κοντέρ, όπως γράφτηκε στο www.carzine.gr, βρίσκεται στις εγκαταστάσεις μιας εταιρείας που ειδικεύεται στην πώληση σούπερ σπορ μοντέλων στη Φλόριδα των ΗΠΑ, με το «Πωλείται» στο παρμπρίζ της να γράφει το ιλιγγιώδες ποσό των 5 εκατομμυρίων δολαρίων. Το οποίο είναι τετραπλάσιο και βάλε από την αρχική τιμή της και σίγουρα υπερβολικό, ακόμα και για το πιο επιθυμητό αυτοκίνητο στον κόσμο.

Πόσα θα δίνατε για μια μεταχειρισμένη LaFerrari; | iefimerida.gr 0
Πόσα θα δίνατε για μια μεταχειρισμένη LaFerrari; | iefimerida.gr 1
Πόσα θα δίνατε για μια μεταχειρισμένη LaFerrari; | iefimerida.gr 2
Πόσα θα δίνατε για μια μεταχειρισμένη LaFerrari; | iefimerida.gr 3
Πόσα θα δίνατε για μια μεταχειρισμένη LaFerrari; | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ