Ανασχηματισμός μετά τις 17:00: Τρικάμερο στήνεται στο Προεδρικό Μέγαρο - iefimerida.gr

Ανασχηματισμός μετά τις 17:00: Τρικάμερο στήνεται στο Προεδρικό Μέγαρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντίστροφα μετρά, πλέον, ο χρόνος για τον ανασχηματισμό, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης αλλά όπως δείχνει και η προετοιμασία που γίνεται στο Προεδρικό Μέγαρο.

Εδώ και λίγη ώρα στο Προεδρικό Μέγαρο βρίσκεται συνεργείο της ΕΡΤ και στήνει τρικάμερο, προφανώς για να καλύψει την ορκωμοσία των νέων υπουργών. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό γίνεται γιατί αφενός το στήσιμο των καμερών στο εσωτερικό του Προεδρικού Μεγάρου δεν είναι μια απλή διαδικασία και αφετέρου γιατί η ορκωμοσία θα γίνει με συνοπτικές διαδικασίες αμέσως μετά την ανακοίνωση της νέας σύνθεσης του υπουργικού συμβουλίου.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ανασχηματισμός θα ανακοινωθεί αμέσως μόλις φθάσει ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου και αυτό είναι καθορισμένο για τις 17:30.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ