Ορατό το ενδεχόμενο χειρουργείου για τον Εσιέν - iefimerida.gr

Ορατό το ενδεχόμενο χειρουργείου για τον Εσιέν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε σημαντικό πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό εξελίσσεται ο τραυματισμός του Μίκαελ Εσιέν στους κοιλιακούς-προσαγωγούς αφού δεν αποκλείεται ο Γκανέζος μέσος, να περάσει ακόμη και την πόρτα του χειρουργείο για να ξεπεραστούν οι ενοχλήσεις.

Ο Μικαέλ Εσιέν είναι αναμφίβολα η μεταγραφή του καλοκαιριού, ωστόσο για να το αποδείξει και στην πράξη, θα χρειαστεί λίγη υπομονή από τους φίλους του Παναθηναϊκού. Ο Γκανέζος μέσος ταλαιπωρείται ακόμη από κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, που δεν του έχουν επιτρέψει όχι απλώς να παίξει σε κάποιοι φιλικό, αλλά ούτε καν να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς.

Είναι δεδομένο ότι ο Γκανέζος μέσος δεν θα είναι έτοιμος για τα δύο παιχνίδια του τριφυλλιού στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ γίνεται προσπάθεια να είναι τουλάχιστον έτοιμος για τα πλέι-οφ. Αν μέσα στις επόμενες 7 ημέρες, ο οργανισμός του Εσιέν δεν ανταποκριθεί στη συντηρητική αγωγή που ακολουθεί το ιατρικό τιμ των πράσινων, τότε δεν αποκλείεται να εξεταστεί ακόμη και η λύση του χειρουργείου. Σε αυτή την περίπτωση, ο παίκτης θα μείνει εκτός για περίπου 40 μέρες, αλλά θα απαλλαγεί οριστικά από το πρόβλημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ