Το Bloomberg για τη Ραχήλ: Επαναστάτρια με αιτία και πολύ, πολύ θυμωμένη [βίντεο] - iefimerida.gr

Το Bloomberg για τη Ραχήλ: Επαναστάτρια με αιτία και πολύ, πολύ θυμωμένη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η πολεμίστρια-βουλευτής στρέφει την οργή της στον Τσίπρα» είναι ο τίτλος του αφιερωματικού βίντεο του αμερικανικού πρακτορείου Bloomberg στη Ραχήλ Μακρή.

Εκείνη δείχνει στην κάμερα το τατουάζ που έχει στον καρπό της και το οποίο αποτελεί προσομοίωση της περικεφαλαίας που φορούσε ο Λεωνίδας και οι υπόλοιποι Σπαρτιάτες στη Μάχη των Θερμοπυλών, λέγοντας πως συμβολίζει τον αγώνα, το κουράγιο και το ότι δεν τα παρατά ποτέ, το ότι συνεχίζει να αγωνίζεται.

Το βίντεο επιλέγει σε αυτό το σημείο να σχολιάσει με την εξής λεζάντα: «Επαναστάτρια με αιτία: Γιατί αυτή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι θυμωμένη... πολύ θυμωμένη».

«Νοιάζομαι για το μέλλον του ελληνικού λαού, για το μέλλον των παιδιών μου και το μέλλον της χώρας μου. Αυτό (σ.σ.: η συμφωνία) δεν είναι θέμα μόνο των μελών του Κοινοβουλίου» δηλώνει η ίδια.

Το δίκτυο σχολιάζει ότι είναι η πρώτη φορά από τον Ιανουάριο του 2015, όταν ανέλαβε καθήκοντα η νέα κυβέρνηση, που η κυρία Μακρή αψηφά την κυβέρνηση.

«Είναι δύσκολοι καιροί, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πόσο σκληροί είναι για τον ελληνικό λαό» τονίζει η βουλευτής που καταψήφισε τη συμφωνία, με το Bloomberg να σχολιάζει πως η συμφωνία με τους δανειστές δίχασε το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ίδια υποστηρίζει ότι ο κ. Τσίπρας έπρεπε «να πει “όχι” σε αυτό τον εκβιασμό. Ξέρω ότι εκβιάστηκε», ενώ δεν διστάζει να δείξει και στην κάμερα του αμερικανικού δικτύου την ανάρτησή της στο Facebook για τον Iωάννη Καποδίστρια, πληροφορώντας τους πως ήταν ο πρώτος κυβερνήτης του νέου ελληνικού κράτους και πως είχε δηλώσει: «Προτιμώ τον θάνατον παρά να απατήσω λαόν εμπιστεύσαντα την τύχη του εις την αφοσίωσίν μου».

Μάλιστα, στη συνέχεια, με φόντο τον Παρθενώνα, είπε: «Είναι ελληνικό το μνημείο. Σόιμπλε, δεν πουλάμε την Ακρόπολη. Κάτω τα χέρια σας από την Ακρόπολη».

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το βίντεο.

Το Bloomberg για τη Ραχήλ: Επαναστάτρια με αιτία και πολύ, πολύ θυμωμένη [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Το Bloomberg για τη Ραχήλ: Επαναστάτρια με αιτία και πολύ, πολύ θυμωμένη [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Το Bloomberg για τη Ραχήλ: Επαναστάτρια με αιτία και πολύ, πολύ θυμωμένη [βίντεο] | iefimerida.gr 2
Το Bloomberg για τη Ραχήλ: Επαναστάτρια με αιτία και πολύ, πολύ θυμωμένη [βίντεο] | iefimerida.gr 3
Το Bloomberg για τη Ραχήλ: Επαναστάτρια με αιτία και πολύ, πολύ θυμωμένη [βίντεο] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ραχήλ Μακρή Bloomberg τατουάζ Ακρόπολη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ