Κοσμοσυρροή στις ημερίδες για μετανάστευση στην Αυστραλία - iefimerida.gr

Κοσμοσυρροή στις ημερίδες για μετανάστευση στην Αυστραλία

Αυστραλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αύξηση του ενδιαφέροντος των Ελλήνων σχετικά με τα μεταναστευτικά προγράμματα της Αυστραλίας, επιβεβαίωσε η επιτυχία της διημερίδας που οργανώθηκε στις 8 και 9 Οκτωβρίου σε σχέση με τα προγράμματα εξειδικευμένης επαγγελματικής μετανάστευσης.

Ο μεγάλος όγκος των αιτήσεων συμμετοχής σε συνδυασμό με τον περιορισμένο αριθμό θέσεων δεν επέτρεψε σε πολλούς να συμμετάσχουν στις διήμερες εκδηλώσεις σχετικά με τη μετανάστευση.

Ωστόσο, η πρεσβεία της Αυστραλίας στην Ελλάδα τονίζει πως η συμμετοχή στις ενημερωτικές εκδηλώσεις δεν αποτελεί αίτηση για μετανάστευση στην Αυστραλία, ούτε εγγυάται την επακόλουθη έγκριση βίζας.

Οι συμμετέχοντες σε περίπτωση που ενδιαφέρονται να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία θα πρέπει να ακολουθήσουν τη διαδικασία που προβλέπει το επαγγελματικό μεταναστευτικό πρόγραμμα του αυστραλιανού Υπουργείου Μετανάστευσης και να καταθέσουν σχετική αίτηση για χορήγηση βίζας.

Σε κάθε περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι που διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα μπορούν να υποβάλουν τα στοιχεία τους στην ιστοσελίδα www.immi.gov.au/skillexpos ώστε να λάβουν υλικό μετά το πέρας της διημερίδας, όπως θα λάβουν και τα άτομα που είχαν δηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή, αλλά δεν έλαβαν πρόσκληση.

Στο iefimerida.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, για τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσετε καθώς και μικρά «μυστικά» για να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ