Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό ο Καλάθης - iefimerida.gr

Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό ο Καλάθης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟ είναι γεγονός.

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Νικ Καλάθη είναι δεδομένη και μέχρι τα ξημερώματα της Πέμπτης οπότε και λήγει η διορία για το NBA, θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο τριών ετών έναντι περίπου 7 εκατ. δολαρίων και ο ίδιος θα επιστρέψει στο «τριφύλλι» μετά από μια τριετία.

Ο Καλάθης έχει εδώ και μέρες κλείσει την πόρτα στους Γκρίζλις, που ενεργοποίησαν από τη δική τους πλευρά έναν όρο για νέο μονοετές συμβόλαιο έναντι 1,1 εκατ. δολαρίων, ωστόσο απαιτείτο και η συγκατάθεση του 26χρονου άσου. Ο διεθνής πλέι μέικερ δεν ήταν ικανοποιημένος ούτε από τα χρήματα (έστω κι αν ήταν κατά περίπου 250.000 δολάρια αυξημένα σε σχέση με πέρσι), ούτε από το ρόλο του στο Μέμφις (υπάρχει ο βασικός Μάικ Κόνλεϊ και ο ίδιος λογιζόταν ξανά ως τρίτη λύση, πίσω και από τον Μπένο Ούντριχ που ανανέωσε), ωστόσο περίμενε μήπως βρεθεί κάποια άλλη ομάδα από το ΝΒΑ που να τον ικανοποιούσε αγωνιστικά και οικονομικά. Οι Μάβερικς είχαν δείξει αρχικά ένα κάποιο ενδιαφέρον, αλλά τα ξημερώματα ολοκλήρωσαν τη συμφωνία τους με τον Ντερόν Γουίλιαμς και χάθηκε και αυτή η προοπτική.

Ετσι, επιστρέφει στην Ευρώπη και στον Παναθηναϊκό και είναι έτοιμος για ηγετικό ρόλο αυτή την φορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νικ Καλάθης Παναθηναϊκός NBA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ