Η στενότερη συνεργάτιδα του πρίγκιπα Ουίλιαμ είναι η σωσίας της Κέιτ Μίντλετον [εικόνες] - iefimerida.gr

Η στενότερη συνεργάτιδα του πρίγκιπα Ουίλιαμ είναι η σωσίας της Κέιτ Μίντλετον [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζέμα Μούλεν είναι σωσίας της Κέιτ Μίντλετον και «ιπτάμενη γιατρός» και μάλιστα ο νέος της συνάδελφος είναι ο ίδιος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος επίσης εργάζεται στην υπηρεσία East Anglian Air Ambulance.

Μάλιστα οι δύο τους μοιράζονται πολύ περισσότερα από την δουλειά και την ηλικία τους (33 ετών) καθώς και οι δύο λατρεύουν το σκι, ενώ είχαν πολύ ευτυχισμένες στιγμές πρόσφατα, αφού ο πρίγκιπας έγινε πατέρας για 2η φορά, ενώ η δρ. Μούλεν παντρεύτηκε.

Ο σύζυγός της είναι επίσης γιατρός, ο Τιμ Αστλις, σύμβουλος εντατικής θεραπείας στο Νοσοκομείο Aintree και στο παρελθόν εργαζόταν στο Νοσοκομείο Παίδων Alder Hey στο Λίβερπουλ. Παντρεύτηκαν στo Τσέσαϊρ και για μήνα του μέλιτος πήγαν στην ακτή Αμάλφι της Ιταλίας.

Η Δρ Μούλεν, η οποία έχει μία εκπληκτική ομοιότητα με την Δούκισσα του Κέμπριτζ, τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας τη Δευτέρα, ως μία από τους γιατρούς που θα συνοδεύει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στις αποστολές διάσωσης.

Έχοντας σπουδάσει ιατρική στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, βραβεύτηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο της Βόρειας Ουαλίας το 2011. Πέρυσι εντάχθηκε στην υπηρεσία London Air Ambulance και πέρασε έξι μήνες σώζοντας ζωές σε όλη την πρωτεύουσα. Μετακινήθηκε στο East Anglian Air Ambulance νωρίτερα φέτος και έχει ήδη συμμετάσχει σε δεκάδες διασώσεις.

Εχοντας ως βάση το αεροδρόμιο του Κέμπριτζ, ο Ουίλιαμ, η Δρ Μούλεν και οι συνάδελφοι τους, ο αρχηγός Ντέιβ Κέλι και ο νοσοκόμος Τιμ Ντάνιελς μπορεί να σταλούν ανά πάσα στιγμή σε τροχαία ατυχήματα και άλλες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στην περιοχή.

Η στενότερη συνεργάτιδα του πρίγκιπα Ουίλιαμ είναι η σωσίας της Κέιτ Μίντλετον [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η στενότερη συνεργάτιδα του πρίγκιπα Ουίλιαμ είναι η σωσίας της Κέιτ Μίντλετον [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η στενότερη συνεργάτιδα του πρίγκιπα Ουίλιαμ είναι η σωσίας της Κέιτ Μίντλετον [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η στενότερη συνεργάτιδα του πρίγκιπα Ουίλιαμ είναι η σωσίας της Κέιτ Μίντλετον [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Η στενότερη συνεργάτιδα του πρίγκιπα Ουίλιαμ είναι η σωσίας της Κέιτ Μίντλετον [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ