Χωρίς Μετρό την Τετάρτη από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί - iefimerida.gr

Χωρίς Μετρό την Τετάρτη από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC / ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΥΡΙΛΛΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακινητοποιημένοι θα είναι την Τετάρτη οι συρμοί του Μετρό, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί, λόγω της προειδοποιητικής στάσης εργασίας που αποφάσισε το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ).

Κανονικά θα λειτουργήσουν ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ.

«Η μνημονιακή λαίλαπα συνεχίζεται ακόμα και από την «αριστερή» κυβέρνηση Τσίπρα, στη λογική της ισοπέδωσης των εργασιακών δικαιωμάτων και της κοινωνικής αφαίμαξης», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το σωματείο εργαζομένων, καλώντας τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στα αυριανά συλλαλητήρια.

Χωρίς τρένα και προαστιακό σιδηρόδρομο θα μείνει αύριο η χώρα λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων μετά την απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.

Ως εκ τούτου, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα σιδηροδρομικό δρομολόγιο σε εθνικό και προαστιακό δίκτυο, ενώ λόγω της απεργίας θα ματαιωθούν και σημερινά βραδινά δρομολόγια.

Επίσης, οι συρμοί του μετρό θα τερματίζουν στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο επιβατικό κοινό από τον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μετρό στάση εργασίας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ