Τα ζώδια της Τρίτης 14 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 14 Ιουλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Εσάς τους Κριούς σας έχουν ήδη φορτίσει κάποιες οικογενειακές καταστάσεις, ενώ συνεχίζετε και σήμερα να ασχολείστε με θέματα της οικογενειακής ζωής ή της ακίνητης περιουσίας σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Προσοχή, ωστόσο, χρειάζεται να δείξετε και στα οικονομικά σας, όπως και στη συναισθηματική σας ζωή, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, αφού εσείς επηρεάζεστε άμεσα από τη δύσκολη όψη Αφροδίτης – Κρόνου.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Καρκίνο κάνει εσάς τους Ταύρους, ιδιαίτερα του Απριλίου, να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ενώ η παρουσία και του Άρη και του Ερμή επίσης στον Καρκίνο δείχνει ότι θα έχετε πολλές μετακινήσεις και συζητήσεις, στις οποίες ωστόσο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Το ευεργετικό τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, που επηρεάζει ακόμα, βοηθά να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Ωστόσο το τετράγωνο του κυβερνήτη πλανήτη σας, της Αφροδίτης, με τον Κρόνο δείχνει ότι θα πρέπει να διαφυλάξετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με το σύντροφό σας ή κάποιο στενό σας συνεργάτη, γιατί τώρα θα μπορούσε να υπάρξει και κάποια απομάκρυνση.

Δίδυμοι

Για εσάς τους Διδύμους η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει στην επιφάνεια κάποια οικονομικά ζητήματα, τα οποία σας φορτίζουν, αλλά και θέματα της συναισθηματικής σας ζωής. Βέβαια, το τρίγωνο του κυβερνήτη σας, του Ερμή, με τον Ποσειδώνα λειτουργεί ακόμη και σας χαρίζει διαίσθηση, οραματισμό αλλά και έμπνευση γενικότερα. Όμως το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου δείχνει ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις σχέσεις σας γενικότερα, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Προσέχετε και την υγεία σας, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας.

Καρκίνος

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας κάνει εσάς τους Καρκίνους να ασχολείστε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, ενώ αν είστε γεννημένοι στο τέλος του Ιουνίου θα δείτε να ευνοούνται τα δημιουργικά σας σχέδια, ιδιαίτερα αν έχουν σχέση με τις τέχνες, όπως και τα ταξίδια στο εξωτερικό και οι επαφές σας με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Βέβαια, η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας δείχνει και ένταση, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι γύρω στις 5 Ιουλίου. Προσέχετε τα οικονομικά σας και μην τα εμπλέξετε με τη συναισθηματική σας ζωή, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας.

Λέων

Το σκηνικό φαίνεται να έχει αλλάξει για εσάς τους Λέοντες, ενώ η παρουσία πολλών πλανητών (Σελήνη, Ήλιος, Ερμής, Άρης) στο προηγούμενο από το δικό σας ζώδιο δείχνει ότι υπάρχει ένα παρασκήνιο, το οποίο κινείται πυρετωδώς και λειτουργεί εις βάρος σας. Διαφυλάξτε τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και με τα άτομα της οικογένειάς σας, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, γιατί η σκληρή όψη Αφροδίτης – Κρόνου φέρνει μια ψυχρότητα στις σχέσεις σας μαζί τους. Προσέχετε ακόμη την υγεία σας αλλά και την υγεία των δικών σας.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει στο προσκήνιο για εσάς τους Παρθένους θέματα συλλογικής εργασίας. Γενικότερα οι φίλοι σας είναι κοντά σας και είναι έτοιμοι να σας συμπαρασταθούν. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με μυστικές επαφές ή σχέσεις, γιατί δεν ευνοούνται. Προσέχετε και τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Το τρίγωνο του Ερμή, κυβερνήτη σας, με τον Ποσειδώνα επηρεάζει ακόμη και μπορεί να φέρει ένα ιδιαίτερα ευχάριστο σημαντικό γεγονός στη ζωή σας.

Ζυγός

Για εσάς τους Ζυγούς η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει στο προσκήνιο κάποια θέματα της επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής σας, ενώ η παρουσία του και του Άρη στην ίδια θέση δείχνει και ένταση, ιδιαίτερα για εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 8 Οκτωβρίου. Αν είστε γεννημένοι στις αρχές Οκτωβρίου προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας κάποιοι φίλοι μπορεί να σας πικράνουν, ενώ γενικότερα η όψη του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης, με τον Κρόνο δείχνει ότι δεν θα πρέπει να εμπλέξετε τους φίλους με τα οικονομικά σας.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Καρκίνο βοηθά εσάς τους Σκορπιούς να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας σε ένα ταξίδι, ένα νομικό-διαδικαστικό θέμα ή στις σπουδές σας. Κάτι φαίνεται να αλλάζει σε αυτά τα σχέδιά σας. Όμως η ευνοϊκή όψη Ερμή – Ποσειδώνα συνεχίζει να επηρεάζει και να ευνοεί τα σχέδιά σας για τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Η δυσαρμονική όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο εφιστά την προσοχή σας στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις αλλά και στην κοινωνική σας ζωή, ιδιαίτερα για εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας.

Τοξότης

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο εσείς οι Τοξότες θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας που έχουν σχέση με τρίτους (εφορία, δάνεια, ασφάλειες). Κάτι φαίνεται να αλλάζει στα σχέδιά σας, αν και το προηγούμενο διάστημα φαίνονταν να πηγαίνουν καλύτερα. Προσέχετε τα οικονομικά σας. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, μπορεί να υπάρξει κάποιο εμπόδιο στα δημιουργικά σχέδιά σας και στη συναισθηματική σας ζωή. Διαφυλάξτε τις φιλικές σας σχέσεις.

Αιγόκερως

Εσείς οι Αιγόκεροι ζείτε ιδιαίτερα πιεστικές καταστάσεις αυτή την περίοδο. Η παρουσία του Άρη στο απέναντι από το δικό σας ζώδιο φέρνει εντάσεις και συγκρούσεις με το σύντροφό σας ή με τους στενούς σας συνεργάτες, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 5 Ιανουαρίου. Τα οικονομικά και συναισθηματικά σας θέματα γενικότερα παρουσιάζουν κάποια εμπλοκή, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Διαφυλάξτε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και δείξτε προσοχή σε θέματα οικογένειας και ακίνητης περιουσίας.

Υδροχόος

Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο θα κάνει εσάς τους Υδροχόους να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας σε θέματα της εργασίας ή της υγείας σας, δύο τομείς που δεν ευνοούνται αυτή την περίοδο, αφού και η παρουσία του Άρη στην ίδια θέση δείχνει προβλήματα και εντάσεις, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στις αρχές Φεβρουαρίου. Εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας διαφυλάξτε τις διαπροσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, στις οποίες μπορεί να υπάρξει κάποια εμπλοκή ή ψυχρότητα.

Ιχθείς

Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου θα εστιάσει το ενδιαφέρον σας στα δημιουργικά σας σχέδια, στα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο. Η παρουσία του Άρη στην ίδια θέση δείχνει ότι θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στις αρχές Μαρτίου. Κάποια απρόσμενα εμπόδια θα παρουσιαστούν στο χώρο της δουλειάς σας, ιδιαίτερα για εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ