Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ - iefimerida.gr

Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / PHASMA / ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 8:30 το πρωί συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, προκειμένου να αποφασιστεί η στάση που θα κρατήσουν οι βουλευτές εν όψει των μέτρων που αναμένεται να έρθουν άμεσα προς ψήφιση στη Βουλή.

Εν τω μεταξύ, για το θέμα είχε χθες συνάντηση με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος ενημέρωσε κατ' αρχήν τηλεφωνικά τον υπουργό Άμυνας για το περιεχόμενο της συμφωνίας.

Κατά την έξοδό του, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, στην αινιγματική του τοποθέτηση, δήλωσε μεν ξεκάθαρα ότι δεν στηρίζει τη συμφωνία, αλλά τόνισε επίσης ότι θα προχωρήσει μαζί με τον πρωθυπουργό. Ακόμη, κατήγγειλε πραξικόπημα και εκβιασμό του Αλέξη Τσίπρα από τους εταίρους στη Σύνοδο, ενώ είπε «όχι» σε κυβέρνηση δήθεν εθνικού σκοπού, όπως τη χαρακτήρισε, κάνοντας επίθεση σε ΝΔ και Ποτάμι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ