ΣΥΡΙΖΑ: ΚΟ και Πολιτική Γραμματεία την Τρίτη – Στο επίκεντρο η στάση των βουλευτών που είναι κατά του μνημονίου - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: ΚΟ και Πολιτική Γραμματεία την Τρίτη – Στο επίκεντρο η στάση των βουλευτών που είναι κατά του μνημονίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tο πρωί της Τρίτης αναμένονται καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική του Ομάδα και η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος μία ημέρα μετά την συμφωνία της κυβέρνησης στη Σύνοδο Κορυφής και τις μεγάλες αντιδράσεις από βουλευτές του, που είτε δημοσιοποίησαν την θέση τους ή άφησαν διαρροές να δείξουν την δυσφορία τους για τα μέτρα.

Με τα προαπαιτούμενα του τρίτου μνημονίου να εκκρεμούν προς ψήφιση έως την Τετάρτη και δεδομένης της κοινοβουλευτικής στήριξης που θα έχουν από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτή καταγράφηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, θα υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης αναμένεται να τεθεί η στάση τουλάχιστον 30 βουλευτών καθώς και σενάρια περί διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ. Η συνεδρίαση θα είναι κλειστή, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ