Economist: Οταν κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Τσίπρας έφυγε από το κτίριο όπου γινόταν η Σύνοδος - iefimerida.gr

Economist: Οταν κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Τσίπρας έφυγε από το κτίριο όπου γινόταν η Σύνοδος

(EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κρισιμότητα των στιγμών ήταν τέτοια, που ακόμη και η καθυστέρηση λίγων λεπτών μπορούσε να οδηγήσει σε λάθος, αρνητικά πάντα, συμπεράσματα, κατά τη διάρκεια της Συνόδου κορυφής.

Αυτό συνέβη όταν κάποιοι παρατήρησαν ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν είχε επιστρέψει εγκαίρως μετά από ένα διάλειμμα των συζητήσεων, όπως γράφει ο Economist. Μόνο που ο... συναγερμός αποδείχθηκε λανθασμένος.

«Σε κάποιο σημείο, κατά τη διάρκεια των μαραθώνιο συζητήσεων στις Βρυξέλλες το βράδυ της 12ης Ιουλίου, ο Αλέξης Τσίπρας καθυστέρησε για μερικά λεπτά να επιστρέψει, έπειτα από ένα διάλειμμα. Η φήμη κυκλοφόρησε: ο Ελληνας πρωθυπουργός, αντιμετωπίζοντας τις βάναυσες απαιτήσεις των 18 ομολόγων του με αντάλλαγμα τη συμφωνία να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για ένα νέο πρόγραμμα, είχε φύγει από το κτίριο», γράφει ο Economist.

Βέβαια, αυτό δεν ίσχυε. «Αποδείχθηκε τελικά, ότι ήταν στην τουαλέτα», συμπληρώνει το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας Σύνοδος Κορυφής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ