Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Το μαγιό με τα σέξι κοψίματα που αναστάτωσε τη Βραζιλία [εικόνες] - iefimerida.gr

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Το μαγιό με τα σέξι κοψίματα που αναστάτωσε τη Βραζιλία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR


Μπορεί η σχέση τους να κρατάει επτά χρόνια και ο καρπός του ερωτά τους να είναι τα δυο παιδιά τους, ωστόσο ο γάμος δεν είναι από ότι φαίνεται στα άμεσα σχέδιά τους. Ο λόγος για την καλλονή Αλεσάντρα Αμπρόσιο.

Ο φακός συνέλαβε το διάσημο μοντέλο με τον σύντροφό της και τα παιδιά τους στο Ριο Ντε Τζανειρο στη Βραζιλία να απολαμβάνουν το μπάνιο τους.

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Το μαγιό με τα σέξι κοψίματα που αναστάτωσε τη Βραζιλία [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Η 34χρονη καλλονή βρίσκεται στη γενέτειρά της για επαγγελματικούς λόγους μια και κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική συμμετέχοντας σε μια βραζιλιάνικη σειρά.

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Το μαγιό με τα σέξι κοψίματα που αναστάτωσε τη Βραζιλία [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Το διεθνούς φήμης μοντέλο απόλαυσε ξένοιαστες οικογενειακές στιγμές παρέα με το αρραβωνιαστικό της και τα δυο παιδιά της. Η καλλονή, φορώντας ένα πολύχρωμο μαγιό με σέξι κοψίματα, απέδειξε πως δικαίως θεωρείται μια από τις πιο όμορφες και καλλίγραμμες γυναίκες του μοντελινγκ.

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Το μαγιό με τα σέξι κοψίματα που αναστάτωσε τη Βραζιλία [εικόνες]  | iefimerida.gr 2


Η Αμπρόσιο είναι αρραβωνιασμένη εδώ και επτά χρόνια με τον επιχειρηματία Jamie Mazur και από ότι φαίνεται δεν βιάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Ο καρπός του ερωτά τους είναι τα δυο παιδιά τους, την 6χρονη Anja και τον 3χρονο Νώε. «Μερικές φορές χρειάζεται να εργαστείς σκληρά πάνω σε μια σχέση για να την κρατήσεις ιδιαίτερη» είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της στη The Daily Telegraph.

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Το μαγιό με τα σέξι κοψίματα που αναστάτωσε τη Βραζιλία [εικόνες]  | iefimerida.gr 3
Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Το μαγιό με τα σέξι κοψίματα που αναστάτωσε τη Βραζιλία [εικόνες]  | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ