Κατρούγκαλος: Να διατηρήσουμε την πολιτική και δημοσιονομική μας κυριαρχία - iefimerida.gr

Κατρούγκαλος: Να διατηρήσουμε την πολιτική και δημοσιονομική μας κυριαρχία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων σχολίασε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος.

«Επιβεβαιώσαμε ότι απέτυχαν τα σχέδια αυτών που ήθελαν να ρίξουν την κυβέρνηση και είμαστε μπροστά σε νέες μάχες. Αυτά τα μέτρα είναι υφεσιακής κατεύθυνσης. Για να αντισταθμιστεί η τάση, πρέπει να έχουμε αντίστοιχα αναπτυξιακά. Αυτό μένει να το δούμε, πως δηλαδή θα ανταποκριθεί η Ευρώπη σε αυτό» είπε ο κ. Κατρούγκαλος μιλώντας στην ΕΡΤ1.

Όσον αφορά στο αίτημα των εταίρων για ανάκληση των νομοσχεδίων του Φεβρουαρίου ανέφερε: «Είναι πρόωρο να σχολιάζουμε κάτι τέτοιο. Θα το δούμε στην συνέχεια. Πρέπει να διατηρήσουμε την πολιτική μας και δημοσιονομική μας κυριαρχία, παρά τα δρακόντια μέτρα και να δώσουμε προοπτική»

Τέλος, ο κ. Κατρούγκαλος αρνήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο ανασχηματισμού λέγοντας ότι παρά τις διαφοροποιήσεις που υπάρχουν, κανείς δεν έχει άρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ