Τα ζώδια της Δευτέρας 13 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 13 Ιουλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Σε εσάς τους Κριούς η σημαντική αυτή ημέρα φέρνει συναντήσεις και συζητήσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, όμως κάποιες οικογενειακές καταστάσεις σας φορτίζουν. Αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 2 Απριλίου θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια σημαντικά οικογενειακά θέματα, πολύ περισσότερο όμως επηρεάζεστε όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Απριλίου με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού να φέρνει απρόβλεπτα και πολύ σημαντικά γεγονότα τα οποία έχουν σχέση με αντρικά πρόσωπα. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να είστε γενικότερα προσεκτικοί με τη ζωή σας, ενώ πολύ σύντομα πρόκειται να σας απασχολήσει ένα οικονομικό θέμα.

Ταύρος

Τα οικονομικά ζητήματα είναι πολύ σημαντικά για εσάς τους Ταύρους, όμως μετακινήσεις, επαφές και συμφωνίες δεν ευνοούνται. Προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο. Εσείς όμως που είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Μαΐου θα μπορούσατε να έχετε συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σας χαρίζει διαίσθηση και οραματισμό που σας βοηθούν να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Το τετράγωνο όμως Ήλιου-Ουρανού δείχνει ότι θα σας απασχολήσει ένα οικογενειακό θέμα το οποίο ενδεχομένως να σας δημιουργήσει απρόβλεπτα γεγονότα. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από τις θετικές όψεις, προσέχετε όμως όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα και μην τρέχετε όταν οδηγείτε. Για όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας τα πράγματα δεν φαίνεται να ευνοούνται τόσο σε οικογενειακό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο, με μια απομάκρυνση να είναι δυνατόν να συμβεί. Η συναισθηματική σας ζωή δεν φαίνεται να πηγαίνει και τόσο καλά, προσέχετε λοιπόν τον σύντροφό σας αλλά και τους συνεργάτες σας.

Δίδυμοι

Για εσάς τους Διδύμους, με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, ευνοούνται οι σχέσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ενώ θα ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Τα οικονομικά σας όμως φαίνεται να σας φορτίζουν. Ενώ το τρίγωνο Ερμή –Ποσειδώνα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς χαρίζοντας σας διαίσθηση, οραματισμό αλλά και έμπνευση γενικότερα, τα έξοδά σας δεν είναι εντός των ορίων που θέλετε. Μην αναμίξετε τους φίλους σας με τα οικονομικά σας. Ενδεχομένως να απασχοληθείτε ιδιαίτερα με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Καρκίνος

Για εσάς τους Καρκίνους τα πράγματα είναι αρκετά πιεστικά θα μπορούσα να πω, παρόλο που τα ζητήματα που επηρεάζονται από τον Ποσειδώνα (τέχνη, δημιουργία, ταξίδια στο εξωτερικό, επαφές και εκδηλώσεις αλληλεγγύης) ευνοούνται για όσους έχετε γεννηθεί στο τέλος Ιουνίου. Υπάρχει όμως ένταση για όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 1-3 Ιουλίου με την ένταση να είναι πολύ μεγαλύτερη για όσους έχετε σήμερα τα γενέθλιά σας, με τα πράγματα να δείχνουν αλλαγές και ανατροπές. Προσέχετε λοιπόν.

Λέων

Εσείς οι Λέοντες μπορεί τις ημέρες αυτές να έχετε την στήριξη και την βοήθεια των φίλων σας, υπάρχει όμως ένα παρασκήνιο το οποίο κινείται πυρετωδώς και σας πιέζει. Τα ταξίδια, οι επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό, οι συναντήσεις και οι συμφωνίες δεν φαίνεται να ευνοούνται αυτή την περίοδο, ενώ θα δημιουργηθούν κάποια ρήγματα στις σχέσεις σας. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας. Για όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας μπορεί να υπάρξει ψυχρότητα στις προσωπικές ή τις οικογενειακές σας σχέσεις κάτι που σίγουρα δεν σας ευχαριστεί. Προσέχετε λοιπόν.

Παρθένος

Εσείς οι Παρθένοι θα έχετε το διάστημα αυτό την στήριξη των φίλων σας, η βοήθεια των οποίων μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και σημαντικό γεγονός! Προσέχετε όμως και μην κάνετε μια οικονομική συμφωνία ή μια οικονομική συναλλαγή η οποία δεν θα έχει ωφέλιμα αποτελέσματα για εσάς. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται.

Ζυγός

Οι Ζυγοί που έχετε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο μπορεί να έχετε καλές ειδήσεις και ευχάριστες εξελίξεις στον εργασιακό σας χώρο ή σε θέματα της υγείας σας, για όσους όμως έχετε γεννηθεί στις αρχές Οκτωβρίου τα πράγματα δεν είναι ευεργετικά. Εσείς πάλι που είστε γεννημένοι γύρω στις 14 Οκτωβρίου μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα ρήγμα είτε στις διαπροσωπικές είτε στις επαγγελματικές σας σχέσεις με τα πράγματα να μην είναι καλά. Ρίξτε τους τόνους και αποφύγετε αυτή την περίοδο οποιουδήποτε είδους ρίσκο.

Σκορπιός

Ένα οικονομικό θέμα ευνοείται σήμερα για εσάς τους Σκορπιούς, ενώ όσοι είστε γεννημένοι τον Οκτώβριο θα έχετε κοντά σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα ευνοεί τα σχέδια που κάνετε για τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, όμως για ένα ταξίδι ή για ένα νομικό διαδικαστικό θέμα μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτα γεγονότα τα οποία θα σας φορτίσουν. Αποφύγετε τις ακραίες καταστάσεις, ενώ η προσωπική και η κοινωνική ζωή όσων είστε γεννημένοι γύρω στις 20-21 Νοεμβρίου δεν ευνοείται ιδιαίτερα αυτή την περίοδο. Προσπαθήστε να ρίξετε τους τόνους και αποφύγετε να πάρετε ρίσκα τα οποία θα ψυχράνουν τις σχέσεις σας ή θα δημιουργήσουν αναστάτωση στα οικονομικά σας.

Τοξότης

Εσάς τους Τοξότες η Σελήνη από το απέναντί σας ζώδιο σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας, όμως, το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να μην ευνοεί κάποια σχέδιά σας. Οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις αλλά και την συναισθηματική ζωή όσων έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας φαίνεται να μπλοκάρουν κάπως αυτόν τον καιρό και να μην έχουν την εύνοια που είχαν το προηγούμενο διάστημα. Προσπαθήστε να ρίξετε τους τόνους και προσέχετε τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως

Οι καταστάσεις είναι ιδιαίτερα πιεστικές αυτό το διάστημα για εσάς τους Αιγόκερους έστω και αν όσοι έχετε γεννηθεί τον Δεκέμβριο θα έχετε επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες. Ο Άρης όμως απέναντι από το ζώδιό σας δημιουργεί εντάσεις με τον σύντροφο σας ή τους συνεργάτες σας ειδικά σε όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 3-5 Ιανουαρίου. Προσπαθήστε λοιπόν να ρίξετε τους τόνους, καθώς μπορεί τις ημέρες αυτές να δημιουργηθούν ενδεχομένως κάποια απρόβλεπτα γεγονότα μέσω των οποίων θα βγάλετε και εσείς τα απωθημένα σας. Πολύ περισσότερο προσεκτικοί πρέπει να είστε εσείς που έχετε γενέθλια γύρω στις 11 Ιανουαρίου, με το τετράγωνο Ήλιου -Ουρανού να δείχνει ανατροπή σε μια σχέση ή ένα οικογενειακό θέμα. Φροντίστε τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογενείας σας και αποφύγετε γενικότερα τα ρίσκα.

Υδροχόος

Για εσάς τους Υδροχόους τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά, με την Σελήνη στους Διδύμους να ευνοεί την συναισθηματική σας ζωή! Όμως, σε θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας μπορεί μεν να έχετε έμπνευση, τα πρόσωπα όμως του περιβάλλοντός σας μπορεί να δημιουργήσουν κάποιο παρασκήνιο. Το τετράγωνο Ήλιου- Ουρανού δείχνει να επηρεάζει μια σχέση ή μια συνεργασία ή οποία δεν φαίνεται να πηγαίνει και τόσο καλά.

Ιχθείς

Ένα οικογενειακό ζήτημα έρχεται στο προσκήνιο για εσάς τους Ιχθύς, ενώ όσοι είστε γεννημένοι τον Φεβρουάριο θα έχετε μια σημαντική συνάντηση, με την καλλιτεχνική δημιουργία, την διαίσθηση και τον οραματισμό να ευνοούνται! Όμως, τα παιδιά ή ο ερωτικός σας σύντροφος μπορεί να δημιουργήσουν κάποια προβλήματα σε όσους είστε γεννημένοι τον Μάρτιο. Αποφύγετε να συζητήσετε ένα οικονομικό θέμα και προσέχετε την υγεία σας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ