Πολιτικό άρωμα είχε η φετινή τελετή αποφοίτησης του Κολλεγίου Αθηνών-Κολλεγίου Ψυχικού «Commencement 2015». Ανάμεσα στους μαθητές που αποφοίτησαν ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και η κόρη του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.
Η φετινή τελετή αποφοίτησης έγινε σε ιδιαίτερα κλειστό κύκλο λόγω της τραγικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα, ωστόσο, ξεχείλισε, όπως κάθε χρόνο, από συγκίνηση και χαρά.
![Αντώνης και Γεωργία Σαμαρά αγκαλιά με τον γιο τους [εικόνες] | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/2015-07/samaras-kostas-1.jpg?itok=Cb0himpj)
Ο Κώστας Σαμαράς με τους γονείς του -Ο πρώην πρωθυπουργός είναι επίσης απόφοιτος του Κολλεγίου, της τάξης του '70
Μαζί με τον γιο του πρώην πρωθυπουργού αποφοίτησε η όμορφη κόρη του Κυρικάκου Μητσοτάκη, Σοφία, αλλά και η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού Αμαλία Κωστοπούλου.
![Αντώνης και Γεωργία Σαμαρά αγκαλιά με τον γιο τους [εικόνες] | iefimerida.gr 1](/sites/default/files/styles/in_article/public/2015-07/samaras-kostas-2.jpg?itok=3z8j7Y_t)
![Αντώνης και Γεωργία Σαμαρά αγκαλιά με τον γιο τους [εικόνες] | iefimerida.gr 2](/sites/default/files/styles/in_article/public/2015-07/samaras-kostas-3.jpg?itok=dgdXkQ9Y)
O πρώην πρωθυπουργός με τον γιο του από παλαιότερα στιγμιότυπα