Ασταμάτητη Σερένα Γουίλιαμς - Κατέκτησε και το Γουίμπλεντον - iefimerida.gr

Ασταμάτητη Σερένα Γουίλιαμς - Κατέκτησε και το Γουίμπλεντον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σερένα Γουίλιαμς επικράτησε 2-0 σετ της Γκαμπίνιε Μουγουρούθα στον τελικό του Γουίμπλεντον κατακτώντας το 21ο Grand Slam της καριέρας της.

Σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και πλέον απειλεί και την Στέφι Γκραφ. Η ανίκητη Σερένα Γουίλιαμς κατέκτησε το 6ο Γουίμπλεντον της καριέρας της, νικώντας στον τελικό την Ισπανίδα Γκαμπίνιε Μουγκουρούθα με 2-0 σετ (6-4, 6-4). Η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο έφτασε τα έξι στο πιο γκλαμουράτο Grand Slam του αθλήματος και συνολικά τα 21 της καριέρας της. Απέχει πλέον μόλις ένα από την Στέφι Γκραφ, η οποία ολοκλήρωσε την καριέρα της με 22 Major τίτλους και τρία από την Μάργκαρετ Κουρτ.

Η Σερένα, μετά το Αυστραλιανό Οπεν και το Roland Garros, κατέκτησε σχετικά εύκολα το Γουίμπλεντον ούσα η γηραιότερη που το κατορθώνει σε ηλικία 33 ετών και 288 ημερών, ενώ το προηγούμενο ρεκόρ το κατείχε η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, η οποία είχε βγει νικήτρια στο Λονδίνο (στην αντίστοιχη διοργάνωση) το 1990, ούσα 33 ετών και 263 ημερών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σερενα γουλιαμς γουιμπελντο τίτλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ