ΝΔ: Εκτός θέματος τα σενάρια για την επόμενη ημέρα της συμφωνίας - iefimerida.gr

ΝΔ: Εκτός θέματος τα σενάρια για την επόμενη ημέρα της συμφωνίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός θέματος χαρακτηρίζει τα σενάρια για τις εξελίξεις που μπορεί να δρομολογηθούν μετά την υπογραφή της συμφωνίας της κυβέρνησης με τους δανειστές ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης.

«Η μόνη συζήτηση η οποία ενδιαφέρει τη Νέα Δημοκρατία αυτή τη στιγμή, όπως και όλους τους Έλληνες πολίτες, είναι να ολοκληρωθεί η συμφωνία για να παραμείνει η χώρα στην Ευρώπη και στο ευρώ.Αυτό το μήνυμα εκπέμπει άλλωστε και η χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή, με την ισχυρή εξουσιοδότηση στον Πρωθυπουργό, να ολοκληρώσει τη συμφωνία.Όλα τα άλλα είναι εκτός θέματος που δεν απασχολούν τους πολίτες», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ΝΔ. με την οποία «φωτογραφίζει» τη φημολογία περί ευρύτερων κυβερνητικών συνεργασιών μετά την απώλεια της δεδηλωμένης από την κυβένηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ Κώστας Καραγκούνης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ