Οταν ο Ντάισελμπλουμ φλέρταρε με δημοσιογράφο [βίντεο] - iefimerida.gr

Οταν ο Ντάισελμπλουμ φλέρταρε με δημοσιογράφο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυστηρός, βλοσυρός, με ατάκες που «πονάνε» την Ελλάδα. Ετσι τον έχουμε συνηθίσει τον Γερούν Ντάισελμπλουμ. Φαίνεται ότι έχει κι άλλη πλευρά.

Λίγο πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup, που θα καθορίσει το μέλλον της Ελλάδας, ο Ολλανδός βρήκε το χρόνο να φλερτάρει- έστω στιγμιαία- μπαίνοντας στο κτίριο που φιλοξενεί τη συνεδρίαση.

«Γεια σας, πάλι», του είπε μία δημοσιογράφος για να τον σταματήσει για δήλωση. «Γεια σας», αποκρίθηκε ο επικεφαλής του Eurogroup, αλλά πριν προλάβει εκείνη να διατυπώσει την ερώτηση, ο Ολλανδός συμπλήρωσε «Πρέπει να σταματήσουμε να συναντιόμαστε έτσι» και της χαμογέλασε με... νόημα. «Το ξέρω!» του απάντησε εκείνη και στη συνέχεια του απηύθυνε την ερώτησή της.

Ηταν βέβαια μία στιγμιαία στιγμή χαλάρωσης για τον Ντάσειλμπλουμ, που αμέσως μετά άρχισε να εξηγεί ξανά γιατί θα είναι μία δύσκολη συνεδρίαση σήμερα, εγείροντας και πάλι θέμα εμπιστοσύνης για το αν η ελληνική κυβέρνηση θα κάνει όσα υπόσχεται.

Δείτε το βίντεο (στο 00:48)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γέρουν Ντάισελμπλουμ φλερτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ