Ο Βαρουφάκης είναι τριήμερο στην Αίγινα αλλά κάνει δηλώσεις! -Τι είπε πάλι - iefimerida.gr

Ο Βαρουφάκης είναι τριήμερο στην Αίγινα αλλά κάνει δηλώσεις! -Τι είπε πάλι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την Αίγινα όπου ξεκουράζεται από χθες με την οικογένειά του, αφήνοντας τη βουλή και τον ΣΥΡΙΖΑ να «ψήνονται» για τη συμφωνία, ο Γιάνης Βαρουφάκης δήλωσε ότι δεν μπορεί να ζει με το φόβο πως ό,τι κάνει θα σχολιαστεί.

Μιλώντας στην έκτακτη ανταποκρίτρια του Mega στην Αίγινα -η οποία τον περίμενε σε ένα στενό δρομάκι και εκείνος περνούσε με τη μηχανή του και σταμάτησε- είπε τα εξής:

Γιατί δεν ήσασταν παρών στην κρίσιμη ψηφοφορία;

«Υπήρχαν πολλοί και σοβαροί λόγοι που δεν ήμουν παρών, τα εξήγησα όλα στην επιστολή μου στην πρόεδρο της βουλής» ήταν η απάντησή του.

Φωτογραφηθήκατε στο πλοίο να πηγαίνετε στην Αίγινα..., τον ρώτησε η Ελένη Λαζάρου του Mega.
«Δεν θέλω να απαντώ σε κακοπροαίρετα και κακεντρεχή σχόλια. Δεν μπορώ να ζω με το φόβο ότι ό,τι κάνω θα σχολιαστεί» ήταν η απάντησή του.
Ο κ. Βαρουφάκης πρόσθεσε ότι στηρίζει τον Τσακαλώτο στην προσπάθειά του αλλά όταν ρωτήθηκε αν θα υπάρξει τελικά συμφωνία απάντησε ότι ο Σόιμπλε πρέπει να ερωτηθεί γι'αυτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ