Ηττα (2-0) για τον Παναθηναϊκό στο δυνατό φιλικό με Αγιαξ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ηττα (2-0) για τον Παναθηναϊκό στο δυνατό φιλικό με Αγιαξ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με δυνατό αντίπαλο επιπέδου προκριματικών Champions League και ηττήθηκε με 2-0 στο φιλικό που έγινε στην Ολλανδία.

Πληρώνοντας μια αμυντική αδράνεια οι «πράσινοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 33’, με τους Μίλικ και Σένε να συνεργάζονται υπέροχα και τον Πολωνό να τελειώνει την φάση με κοντινή προβολή.

Το «τριφύλλι» επέστρεψε καλύτερο απ’ τα αποδυτήρια, ισορροπώντας σ’ ένα βαθμό την εικόνα του ματς, αλλά δεν κατάφερε να φανεί απειλητικό ενώ δέχθηκε και δεύτερο τέρμα από τον Ελ Γαζί (86’).

Για τον Παναθηναϊκό ξεκίνησαν οι: Κοτσόλης, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Λουντ, Καρέλης, Μπεργκ.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Στιλ, Πέτριτς, Τριανταφυλλόπουλος, Νίνης, Ατζαγκούν, Καλτσάς, Δώνης, Μαρινάκης, Τελάντερ, Αγγελόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Άγιαξ φιλικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ