O Βαρουφάκης απαντά γιατί πήγε Αίγινα και άφησε την Βουλή και τον ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

O Βαρουφάκης απαντά γιατί πήγε Αίγινα και άφησε την Βουλή και τον ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάνης Βαρουφάκης εγκατέλειψε τον ΣΥΡΙΖΑ στην αποψινή κρίσιμη ψηφοφορία για την πρόταση συμφωνίας με τους εταίρους και πήρε το πλοίο για την Αίγινα.

Οπως ήταν αναμενόμενο, μόλις κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες του από το πλοίο «Φοίβος», έγινε χαμός στα social media και υπήρχαν και αντιδράσεις απο άλλους βουλευτές για την κίνηση του να φύγει και να μην είναι παρών κατά την κρίσιμη ψηφοφορία.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, λίγο μετά τις 20:00 μέσω Twitter, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, επικαλούμενος τους συναισθηματικούς δεσμούς με την κόρη του που ζει στην μόνιμα στην Αυστραλία.

«Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που σέβονται τι σημαίνει να θέλω να περάσω το ΣΚ με την μικρή μου κόρη πριν επιστρέψει στην Αυστραλία όπου ζει...» έγραψε ο κ.Βαρουφάκης.

O Βαρουφάκης απαντά γιατί πήγε Αίγινα και άφησε την Βουλή και τον ΣΥΡΙΖΑ | iefimerida.gr 0
O Βαρουφάκης απαντά γιατί πήγε Αίγινα και άφησε την Βουλή και τον ΣΥΡΙΖΑ | iefimerida.gr 1

«Γιάνη συγγνώμη αν ενοχλούμε, θα καταστραφούμε ήσυχα» το καλύτερο σχόλιο στο twitter από τον χρήστη lne=1 ‏@elenathenerd

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ