Έκαναν παρκούρ στο σπίτι του Βρετανού πρωθυπουργού [βίντεο] - iefimerida.gr

Έκαναν παρκούρ στο σπίτι του Βρετανού πρωθυπουργού [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτές τις ημέρες που ο πρωθυπουργός της Αγγλίας Ντέιβιντ Κάμερον έλειπε από το σπίτι του για να παραστεί στο συνέδριο των Συντηρητικών, δύο πιτσιρικάδες έκαναν παρκούρ μέσα στην πρωθυπουργική κατοικία στον αριθμό 10 της οδού Ντάουνινγκ στο Λονδίνο.

Ο 21χρονος Τσίμα Ακέντζουα και ο 17χρονος Κάρολ Μίτσα καβάλησαν τα γραφεία, έκαναν κωλοτούμπες στους διαδρόμους και πήδηξαν από την κεντρική σκάλα του κτιρίου ενώ τους κατέγραφε η κάμερα.

Όμως δεν πρόκειται για διαρρήκτες αλλά για μια δράση που έγινε στα πλαίσια μιας καμπάνιας για την ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της ελεύθερης έκφρασης των νέων.

Ο ίδιος ο Κάμερον δήλωσε: «Αν η πρωθυπουργική κατοικία μπορεί να φιλοξενήσει κάτι το τόσο εμπνευσμένο όσο το παρκούρ, θέλω να πιστεύω ότι τότε και άλλοι νέοι θα αντλήσουν από αυτό το γεγονός την έμπνευσή τους και θα μπορέσουν να φανταστούν πόσα πράγματα μπορούν να γίνουν σε αυτό εδώ το κτίριο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ