Βαλς: Δεν πρέπει να βιαζόμαστε -Θέλουμε πραγματική δέσμευση από τον Τσίπρα - iefimerida.gr

Βαλς: Δεν πρέπει να βιαζόμαστε -Θέλουμε πραγματική δέσμευση από τον Τσίπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέλοντας να κατεβάσει τον πήχη των προσδοκιών, δίχως όμως να αποχωρίζεται τη θετική στάση του απέναντι στις εξελίξεις, ο Γάλλος πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς δηλώνει δεν χρειάζεται βιασύνη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βαλς τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι υπάρχει μία πραγματική δέσμευση από την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει μπροστά.

«Ελπίζω, όπως και ο Γάλλος πρόεδρος, ότι οι προτάσεις αυτές θα μπορέσουν να οδηγήσουν σε συμφωνία. Πρέπει να γίνουν τα πάντα, προκειμένου να αποφευχθεί ένα Grexit», τόνισε χαρακτηριστικά.

O ίδιος κάλεσε τους παρατηρητές να κάνουν υπομονή και να μην βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα. «Καθένας από εμάς ξέρει ότι τα πιο σημαντικά θα έρθουν τις επόμενες ώρες. Ας μην βιαστούμε να κάνουμε σχόλια. Ας αφήσουμε να γίνουν τα απαραίτητα βήματα» υπογράμμισε ο Βαλς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μανουέλ Βαλς Αλέξης Τσίπρας grexit
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ