Δικαίωση της Αλβανίας στο CAS - Παίζει δυνατά για την πρόκριση στο EURO - iefimerida.gr

Δικαίωση της Αλβανίας στο CAS - Παίζει δυνατά για την πρόκριση στο EURO

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση πρόκρισης στο EURO αναμένεται να παίξει η απόφαση του CAS να δώσει στην Αλβανία τους τρεις βαθμούς της νίκης από το παιχνίδι με τους Σέρβους, το οποίο στιγματίστηκε από θλιβερά επεισόδια τον περασμένο Οκτώβριο.

Τους τρεις βαθμούς από το επεισοδιακό ματς κόντρα στη Σερβία αποφάσισε να δώσει το CAS στην Αλβανία, δικαιώνοντάς τους για όσα συνέβησαν στις 15 Οκτωβρίου.

Η αρχική απόφαση από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA ήταν ακριβώς η αντίθετη συγκριτικά με όσα αποφάσισε σήμερα το ανώτατο αθλητικό Δικαστήριο, καθώς η ποδοσφαιρική ομοσπονδία είχε χρίσει νικητή του αγώνα στα χαρτιά τη Σερβία, επιβάλλοντάς της, όμως, και αφαίρεση τριών βαθμών, τιμωρία δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 100.000 ευρώ.

Με σημερινή απόφαση, όλο το μέρος της απόφασης μένει ίδιο, αλλά αλλάζει ο νικητής, με τους Αλβανούς πλέον να φτάνουν στους 10 βαθμούς στον 9ο όμιλο.

Αναλυτικά η βαθμολογία, η οποία πλέον αλλάζει τα δεδομένα για την ομάδα του Ντε Μπιάζι

Πορτογαλία 12
Αλβανία 10
Δανία 10
Σερβία 1
Αρμενία 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλβανία Σερβία βαθμοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ