Εκτακτη τηλεδιάσκεψη Λαγκάρντ, Ντάισελμπλουμ, Γιούνκερ, Ντράγκι για την Ελλάδα - iefimerida.gr

Εκτακτη τηλεδιάσκεψη Λαγκάρντ, Ντάισελμπλουμ, Γιούνκερ, Ντράγκι για την Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πληροφορίες που μεταδίδει το πρακτορείο Reuters αναφέρουν ότι σήμερα το μεσημέρι θα διεξαχθεί έκτακτη τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στους θεσμούς και τον Γερούν Ντάισελμπλουμ, προκειμένου να συζητήσουν τις προτάσεις της Ελλάδας.

Στις 2 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η τηλεδιάσκεψη, στην οποία θα λάβουν μέρος η Κριστίν Λανγκάρντ, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο Μάριο Ντράγκι και ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, προκειμένου να συζητήσουν για τα πρώτα συμπεράσματα γύρω από την ελληνική πρόταση, η οποία εστάλη αργά χθες το βράδυ στους θεσμούς, αλλά και στα χέρια του επικεφαλής του Eurogroup.

Οπως μεταδίδει το Reuters, αν ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, και ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, συμφωνήσουν ότι η ελληνική πρόταση καλύπτει τους δανειστές, τότε όλα θα δρομολογηθούν για Euro Working Group το πρωί του Σαββάτου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τηλεδιάσκεψη ΕΚΤ ΔΝΤ Κομισιόν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ