Δυο μεγάλες τράπεζες άλλαξαν το βασικό τους σενάριο: Συμφωνία αντί για Grexit - iefimerida.gr

Δυο μεγάλες τράπεζες άλλαξαν το βασικό τους σενάριο: Συμφωνία αντί για Grexit

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαν κάτι αρχίζει να γυρίζει και αυτό το αντιλαμβάνονται οι αναλυτές των μεγάλων ξένων τραπεζών που μέχρι τώρα είχαν ως βασικός τους σενάριο το Grexit.

Ήδη, δύο από αυτές τις τράπεζες, με σημερινές αναλύσεις τους, διαφοροποιούνται σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες και θεωρούν πως η συμφωνία είναι πιο κοντά σε σχέση με το Grexit.

Η πρώτη που το έκανε ήταν η Bank of Scotland για να ακολουθήσει η Deutsche Bank. Η τελευταία αναφέρει πως η ελληνική κυβέρνηση έδειξε το βράδυ την πρόθεσή της για συμφωνία με τους πιστωτές πραγματοποιώντας σημαντικές υποχωρήσεις στην τελευταία της πρόταση.

«Σε κάθε περίπτωση παραμένουν κάποιες σημαντικές διαφορές και είναι ακόμα ασαφές αν οι θεσμοί θα ζητήσουν περαιτέρω δεσμεύσεις πάνω στις προτάσεις της κυβέρνησης. Η συμφωνία, ωστόσο, παραμένει πιο πιθανή από το Grexit, αλλά οι "κίνδυνοι είναι μεγάλοι και απαιτείται περαιτέρω πρόοδος», αναφέρει το σημερινό report.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Deutsche Bank Bank of Scotland grexit
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ