Αποδοκιμάστηκε έντονα ο Οικουμενικός Πατριάρχης στο Άγιο Όρος [βίντεο] - iefimerida.gr

Αποδοκιμάστηκε έντονα ο Οικουμενικός Πατριάρχης στο Άγιο Όρος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με χαρακτηρισμούς όπως «Προδότης» και «Αίσχος» υποδέχθηκε ομάδα μοναχών τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο κατά το πλαίσιο της επίσκεψής του στο Άγιο Όρος.

Τη στιγμή που ο κ. Βαρθολομαίος προσερχόταν στον Ιερό Ναό του Πρωτάτου, του Αγίου Όρους για τον καθιερωμένο εσπερινό, ομάδα μοναχών, επιτέθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον του Οικουμενικού Πατριάρχη, όπως αναφέρει το agioritikovima.gr.

Ο κ. Βαρθολομαίος έφτασε σήμερα στην Αθωνική Πολιτεία και θα αναχωρήσει την Τρίτη το πρωί. Υπενθυμίζουμε ότι μεθαύριο Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στο Άγιο Όρος θα μεταβεί και ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις που πρόκειται να γίνουν προς τιμήν του Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ανάρρησή του στο θρόνο της Κωνσταντινούπολης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ