Ντόρα και Χατζηδάκης με Γιούνκερ στις Βρυξέλλες -Υπέρ της συμφωνίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Ντόρα και Χατζηδάκης με Γιούνκερ στις Βρυξέλλες -Υπέρ της συμφωνίας [εικόνες]

hatzidakis
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η ελληνική Βουλή έχει την ευρωπαϊκή πλειοψηφία να στηρίξει μια συμφωνία», είπαν στον πρόεδρο της Κομισιόν τα δύο κορυφαία στελέχη της ΝΔ.

Με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ συναντήθηκαν σήμερα οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη και Κωστής Χατζηδάκης, στην έδρα της Κομισιόν στις Βρυξέλλες.

Μετά τη συνάντηση των περίπου 50 λεπτών, η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ότι «μεταφέραμε το μήνυμα του προέδρου της ΝΔ, Β. Μεϊμαράκη ότι η ΝΔ είναι το βαθιά ευρωπαϊκό κόμμα που στήριξε την προοπτική της χώρας μέσα στην Ευρώπη και στην ευρωζώνη και βεβαιώνει ότι αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί και ότι αυτή η Βουλή έχει την ευρωπαϊκή πλειοψηφία να στηρίξει μια συμφωνία. Ελπίζω και εύχομαι η συμφωνία αυτή πράγματι να έρθει και οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης να είναι τέτοιες ώστε να μπορούν να οδηγήσουν στη λύση του προβλήματος και να μην πληρώσει ένας ολόκληρος λαός ερασιτεχνισμούς, ιδεοληψίες και εγωισμούς».

Από την πλευρά του ο Κ. Χατζηδάκης δήλωσε ότι μετέφεραν στον Γιούνκερ το μήνυμα ότι οι θυσίες των Ελλήνων τα τελευταία πέντε χρόνια δεν πρέπει με κανένα τρόπο να πάνε χαμένες και πως η επιτυχία της Ελλάδας θα είναι και επιτυχία της Ευρώπης.

Τα κορυφαία στελέχη συναντήθηκαν και με τους κκ. Κατάινεν και Ντομπρόσκις.

Ντόρα και Χατζηδάκης με Γιούνκερ στις Βρυξέλλες -Υπέρ της συμφωνίας [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ντόρα και Χατζηδάκης με Γιούνκερ στις Βρυξέλλες -Υπέρ της συμφωνίας [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ντόρα και Χατζηδάκης με Γιούνκερ στις Βρυξέλλες -Υπέρ της συμφωνίας [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ