Συναγερμός για το όζον στην ατμόσφαιρα της Αττικής -Οδηγίες του υπουργείου - iefimerida.gr

Συναγερμός για το όζον στην ατμόσφαιρα της Αττικής -Οδηγίες του υπουργείου

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα σε όλα τα άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ελληνες το τελευταίο διάστημα, το μεσημέρι της Πέμπτης ήρθε και η ενημέρωση ότι το όζον στην ατμόσφαιρα της Αττικής ξεπέρασε το όριο.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σήμερα οι μετρήσεις ξεπέρασαν το όριο ενημέρωσης σε τέσσερις σταθμούς μέτρησης, στο Μαρούσι, τους Θρακομακεδόνες, την Αγία Παρασκευή και τη Λυκόβρυση.

Για το λόγο αυτό, το υπουργείο εξέδωσε οδηγίες για τις ευπαθείς ομάδες, καλώντας άτομα με με αναπνευστικές και καρδιαγγειακές παθήσεις και γενικότερα άτομα ευαίσθητα στην ατμοσφαιρική ρύπανση να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους. Παράλληλα, συνέστησε στις ίδιες ομάδες του πληθυσμού και στα παιδιά να αποφεύγουν την έντονη σωματική άσκηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ όζον σταθμοί μέτρησης οδηγίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ