Το νέο Toyota Prius θα είναι κάπως έτσι - iefimerida.gr

Το νέο Toyota Prius θα είναι κάπως έτσι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εικόνες που βλέπετε εμφανίστηκαν αρχικά σε ιστοσελίδα στην Ταϊβάν και στη συνέχεια και σε άλλες –στην Ελλάδα αρχικά στο www.carzine.gr – και εκτός απροόπτου απεικονίζουν το καινούργιο Toyota Prius.

To οποίο θα είναι και πάλι διαθέσιμο ως υβριδικό και plug-in υβριδικό, με τις δύο εκδοχές να διαφοροποιούνται και αισθητικά. Η πρώτη θα παραπέμπει στο πρωτοποριακό Mirai, ενώ η δεύτερη θα έχει πιο συμβατική εμφάνιση.

Το νέο Prius θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το υπάρχον, ενώ το βάρος για το plug-in υβριδικό θα κυμαίνεται γύρω στα 1.350 κιλά. Το σύστημα πρόωσής του θα αποτελείται από έναν συμβατικό κινητήρα 1.800 κυβικών και 105 ίππων και έναν ηλεκτροκινητήρα με 90 ίππους. Η συνδυαστική ισχύς θα είναι 150 ίπποι, που θα περνούν στους εμπρός τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου CVT.

Η plug-in υβριδική έκδοση θα μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά μέχρι και για 50 χιλιόμετρα, ενώ η επίσημη μέση κατανάλωσή της θα είναι 1,5 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα.

Η έναρξη των πωλήσεων της νέας, 4ης κατά σειρά γενιάς του Toyota Prius, προσδιορίζεται για τα μέσα του 2016.

Το νέο Toyota Prius θα είναι κάπως έτσι | iefimerida.gr 0
Το νέο Toyota Prius θα είναι κάπως έτσι | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Toyota Prius υβριδικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ