Πήγε στα Mac Donalds να ζητήσει δουλειά και τον έκαναν μοντέλο [εικόνες] - iefimerida.gr

Πήγε στα Mac Donalds να ζητήσει δουλειά και τον έκαναν μοντέλο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας έφηβος πήρε κάτι πολύ περισσότερο από ένα Big Mac όταν πήγε στα Μακ Ντόναλντς της γειτονιάς του στη Γλασκώβη.

Ο 21χρονος Κρίστοφερ Κέλι από το Μάουντ Βέρνον της Γλασκόβης, έχει ύψος 1.82 και σπούδαζε για να γίνει personal trainer και μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του πήγε στο Μακ Ντόναλντς της γειτονιάς του για να ζητήσει part time δουλειά. Τελικά όμως έφυγε από το μαγαζί με συμβόλαιο μοντέλου.

Ο Κρίστοφερ, ο οποίος πήγε στο εστιατόριο με τη μητέρα του, τράβηξε την προσοχή του ιδρυτή της εταιρείας Colours Agency ο οποίος τον εντόπισε στο εστιατόριο, όπου δειπνούσε με την οικογένεια της.

Πλέον ο νεαρός είναι το πρόσωπο της Harvey Nichols, της JD Sports και της Barbour, κοσμεί πινακίδες σε όλη τη Σκωτία και έχει επίσης φωτογραφηθεί για την μάρκα εσωρούχων, D. Hedral, ενώ έχει συνεργαστεί και με την Thom Evans.

Μιλώντας στην Daily Record για το πώς έγινε να μπει για σερβιτόρος και να βγει μοντέλο, εξηγεί: «Επέστρεφα στο αυτοκίνητό, όταν αυτή η τρελή γυναίκα ρίχτηκε μπροστά του και άρχισε να φωνάζει να σταματήσω. Κατέβασα το παράθυρο και με ρώτησε αν θα ήθελα να γίνω μοντέλο. Νόμιζα ότι αστειευόταν μέχρι που μου έδωσε την κάρτα της. Εκείνη την εποχή, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Ημουν ένας συνηθισμένος έφηβος.»

Ετσι η «τρελή»Αλισον Μπρους, συνιδιοκτήτρια του Colours Agency, βοήθησε γρήγορα τον Κρίστοφερ να γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της Σκωτίας.

Η ίδια, μιλώντας στο Femail για τον εντοπισμό του νεαρού είπε: «Ήμουν στα McDonald 's με τον σύζυγό και τα δύο παιδιά μου και είδα αυτό το πανέμορφο αγόρι να περπατάει προς τον πάγκο. Ηξερα αμέσως ότι είχε κάτι πολύ ιδιαίτερο. Τον ακολούθησα στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων και κυριολεκτικά έπεσα μπροστά από το αυτοκίνητό της καημένης της μητέρας του. Και οι δύο νόμιζαν ότι ήμουν τρελή. Συμβαίνει ακριβώς έτσι μερικές φορές. Απλά βλέπετε ένα πρόσωπο και νιώθετε ότι έχει απίστευτες δυνατότητες».

Πήγε στα Mac Donalds να ζητήσει δουλειά και τον έκαναν μοντέλο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Πήγε στα Mac Donalds να ζητήσει δουλειά και τον έκαναν μοντέλο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Πήγε στα Mac Donalds να ζητήσει δουλειά και τον έκαναν μοντέλο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Πήγε στα Mac Donalds να ζητήσει δουλειά και τον έκαναν μοντέλο [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Πήγε στα Mac Donalds να ζητήσει δουλειά και τον έκαναν μοντέλο [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Πήγε στα Mac Donalds να ζητήσει δουλειά και τον έκαναν μοντέλο [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Πήγε στα Mac Donalds να ζητήσει δουλειά και τον έκαναν μοντέλο [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρίστοφερ Κέλι μοντέλο Μακ Ντόναλντς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ