Τα ζώδια της Πέμπτης 9 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 9 Ιουλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για εσάς τους Κριούς, ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας! Ο Ουρανός δείχνει κάποιες αλλαγές ενώ η Αφροδίτη μαζί με τον Δία ευνοούν τα σχέδιά σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι από τις 10 Απριλίου και μετά. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Όμως, αν έχετε γενέθλια στις αρχές Απριλίου μπορεί να αντιμετωπίσετε ένταση σε οικογενειακό επίπεδο ή μπορεί να μετακινείστε από το σπίτι σας, να μεταφέρετε κάποια πράγματα από τον χώρο του σπιτιού, να κάνετε κάποιες επισκευές, κάτι τέλος πάντων που έχει σχέση με την ακίνητη περιουσία σας και αυτό να είναι αρκετά εκνευριστικό. Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο, και η παραμονή του σε αυτό το ζώδιο ως τα μέσα περίπου του μήνα, σας αναγκάζει να κάνετε συζητήσεις με νεαρά πρόσωπα. Εσείς πάντως που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Απριλίου επωφεληθείτε από αυτές τις ημέρες, καθώς μετά από μια περίοδο έντασης και αλλαγών, θα μπορούσε τώρα να υπάρξουν ευχάριστα γεγονότα για εσάς.

Ταύρος
Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συνεργασίες ευνοούνται σήμερα για εσάς τους Ταύρους, ενώ σε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί σχετικά με την οικογένεια και την ακίνητή σας περιουσία θα έχετε την βοήθεια των προσώπων του περιβάλλοντός σας, αν και υπάρχει γενικότερα μια ένταση στις επαφές σας με φιλικά ή συγγενικά σας άτομα. Προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο όπως και τον τρόπο που οδηγείτε. Θα έχετε ατελείωτες μετακινήσεις. Όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας την περίοδο αυτή κάνετε υπερβολές.

Δίδυμοι
Για εσάς τους Διδύμους σήμερα είναι μια πάρα πολύ καλή ημέρα! Τα σχέδια σας προωθούνται και έχετε την βοήθεια των φίλων σας σε αυτό, με τα αποτελέσματα αυτών των σχεδίων να είναι απρόσμενα καλά για εσάς, ειδικά αν έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Για όσους δηλαδή έχετε γεννηθεί μετά τις 11 Ιουνίου τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν προς το καλύτερο. Γενικά τα οικονομικά θέματα σας απασχολούν άμεσα.

Καρκίνος
Για εσάς τους Καρκίνους υπάρχει σήμερα μια ευνοϊκή όψη η οποία επηρεάζει την επαγγελματική σας ζωή και τα οικονομικά σας! Παρά το γεγονός ότι γενικότερα υπάρχουν εντάσεις και αλλαγές σε αυτούς τους τομείς, ενδεχομένως σήμερα να κάνετε μια κίνηση που θα είναι καθοριστική για τα οικονομικά σας. Αν έχετε γεννηθεί από τις αρχές Ιουλίου και μετά είστε πολύ δυναμικοί αυτή τη περίοδο και μπορεί να δείτε ένα όνειρό σας να πραγματοποιείται, έχετε όμως γενικότερα μια ένταση, προσέχετε λοιπόν και ρίξτε τους τόνους. Για όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας παλιές υποθέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο για να επιλυθούν.

Λέων
Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική και βοηθά να αλλάξουν τα πράγματα για εσάς τους Λέοντες, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις μετά τις 13 Αυγούστου. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, νομικά και διαδικαστικά θέματα αλλά και η συναισθηματική σας ζωή υπόσχονται πολλά για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή αν έχετε γεννηθεί από τις 13 Αυγούστου και μετά. Υπάρχει όμως αρκετό παρασκήνιο το οποίο θα πρέπει να προσέξετε, αν και θα πρέπει και εσείς να κινηθείτε παρασκηνιακά ώστε να προωθήσετε ένα οικονομικό θέμα. Οποιοδήποτε θέμα έχει τις προϋποθέσεις να προωθηθεί, θα μπορούσε σήμερα με μυστικές επαφές και μυστικές κινήσεις να το επιτύχετε. Αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας προσέξτε κάποιες οικογενειακές σας υποθέσεις. Καθώς ο Δίας σε λίγο καιρό, σε ένα μήνα περίπου, εγκαταλείπει το ζώδιό σας, φροντίστε όσοι είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο να εκμεταλλευτείτε τον μήνα αυτό και να πάρετε τα αγαθά που σας χαρίζει.

Παρθένος
Για εσάς τους Παρθένους σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα με τους φίλους σας γενικότερα να σας βοηθούν, ενώ και εσείς μπορείτε με μια κίνησή σας να βοηθήσετε τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας να διορθώσουν κάποιο λάθος που έχει γίνει. Η κοινωνική σας ζωή είναι γενικότερα ευχάριστη. Ενδεχομένως να δεχθείτε οικονομική βοήθεια από φίλους σας.

Ζυγός
Οι Ζυγοί που έχετε γεννηθεί στις αρχές του Οκτωβρίου βρίσκεστε σε καθεστώς έντασης, ενώ για όσους είστε γεννημένοι μετά τις 10 Οκτωβρίου μπορεί να αναστραφεί ένα κλίμα που δείχνει ανατρεπτικό, με την συναισθηματική σας ζωή να παίρνει ένα πολύ χαρούμενο δρόμο. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε! Μην μαλώνετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Σκορπιός
Για εσάς τους Σκορπιούς σήμερα είναι μια ημέρα που η εργασία σας μπορεί να αποδώσει πολλά, προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε. Δρόμοι ανοίγονται για ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις. Μια αλλαγή στον χώρο της εργασίας ή στην αντιμετώπιση ενός θέματος υγείας θα σας ικανοποιήσει. Αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας αποφύγετε να λειτουργείτε παρορμητικά.

Τοξότης
Σήμερα είναι μια πάρα πολύ καλή ημέρα για εσάς τους Τοξότες, ειδικά αν έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Δεκεμβρίου, με τις επαφές, τις συζητήσεις και τις συμφωνίες να ευνοούνται ιδιαίτερα! Μια σημαντική αλλαγή θα υπάρξει σε ότι έχει σχέση με τη συναισθηματική σας ζωή και τα παιδιά, ενώ με τα οικονομικά θέματα μπορεί να βρει κάποια λύση.

Αιγόκερως
Ιδιαίτερα ευεργετικές είναι σήμερα οι καταστάσεις για εσάς τους Αιγόκερους, με ένα θέμα που έχει σχέση με την οικογένεια να προωθείται. Αν έχετε γεννηθεί γύρω στην 1η Ιανουαρίου θα πρέπει να προσέχετε τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας καθώς ο Άρης απέναντί σας προκαλεί εντάσεις. Θα έχετε όμως την στήριξη προσώπων του περιβάλλοντός σας.

Υδροχόος
Για εσάς τους Υδροχόους η σημερινή ημέρα προσφέρεται για να δείτε τους φίλους σας και να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Μπορεί με μια κίνηση που θα κάνετε να προωθήσετε τα οικονομικά σας θέματα, όπως φυσικά και τα θέματα της εργασίας σας. Θα έχετε ευχάριστες φιλικές συναναστροφές, θα διασκεδάσετε, και γενικά θα αλλάξετε πολλές παραστάσεις.

Ιχθείς
Ιχθύες μου σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και για να κλείσετε συμφωνίες ενώ ένα οικονομικό θέμα βρίσκει λύση. Είτε η εργασία σας θα βοηθήσει τα οικονομικά σας, είτε λόγω των οικονομικών σας θα μπορέσετε να βοηθήσετε ακόμη και ένα πρόβλημα υγείας, αν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ελάτε πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ