Κωνσταντοπούλου σε Σουλτς: Σεβαστείτε τη δημοκρατία και τα θεμελιώδη δικαιώματα [pdf] - iefimerida.gr

Κωνσταντοπούλου σε Σουλτς: Σεβαστείτε τη δημοκρατία και τα θεμελιώδη δικαιώματα [pdf]

Nick Paleologos / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιστολή προς τον Μάρτιν Σούλτς έστειλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου θέτοντας το ζήτημα του «παράνομου» ελληνικού χρέους στον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου.

Μεταξύ άλλων η Πρόεδρος της Βουλής, υποστηρίζει πως πρέπει να υπάρξει ένας πραγματικός διάλογος μεταξύ των ευρωπαϊκών κοινοβουλίων με τα πραγματικά στοιχεία που σχετίζονται με την κατάσταση της Ελλάδας.

Παράλληλα, κάνει λόγο για την έκθεση της Επιτροπής Αλήθειας υπογραμμίζοντας πως «το Χρέος συνήφθη μέσω διαδικασιών, οι οποίες παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, το διεθνές δίκαιο και το Σύνταγμα της Ελλάδας. Σημαίνει επίσης πως το χρέος είναι αδύνατο να αποπληρωθεί χωρίς την περαιτέρω σοβαρή παραβίαση θεμελιωδών κοινωνικών και οικονομικών δικαιωμάτων, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του Ευρωπαϊκού μας πολιτισμού και της κοινής μας κληρονομιάς».

Αναλυτικά η επιστολή της κ. Κωνσταντοπούλου στα ελληνικά.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ