Η είσοδος του 10% της Ferrari στο χρηματιστήριο θα φέρει 10 δισ ευρώ στα ταμεία της - iefimerida.gr

Η είσοδος του 10% της Ferrari στο χρηματιστήριο θα φέρει 10 δισ ευρώ στα ταμεία της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πλάνο εισόδου της Ferrari στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ως ολλανδικής εταιρείας holding με φυσικά έδρα τη Μεγάλη Βρετανία προχωρά, όπως έχει γραφτεί και στο www.carzine.gr, με γοργούς ρυθμούς και ίσως ολοκληρωθεί εντός του Ιουλίου.

Το ποσοστό που θα εισαχθεί στο χρηματιστήριο και στη συνέχεια θα διαπραγματεύεται θα είναι μόλις 10% κι αυτό προκειμένου να δημιουργηθεί, σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων της εταιρείας και κυρίως του επικεφαλής της Sergio Marchionne, μια υπεραξία σπανιότητας.

Από την πώληση αυτού του 10% στα ταμεία της Ferrari ή ακριβέστερα σε αυτά της οικογένειας Agnelli, θα μπουν ούτε λίγο ούτε πολύ 10 δισεκατομμύρια ευρώ.

Πάντως ανεξάρτητα από τη δομή της εταιρείας, όπως αυτή αποτυπώνεται στο σχέδιο εισόδου της στο χρηματιστήριο, ο Marchionne διαβεβαιώνει πως η βάση της Ferrari θα εξακολουθεί να είναι στην Ιταλία.

Η είσοδος του 10% της Ferrari στο χρηματιστήριο θα φέρει 10 δισ ευρώ στα ταμεία της | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ferrari αυτοκίνητο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ