Τα ζώδια της Tετάρτης 8 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Tετάρτης 8 Ιουλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Κριοί μου, η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σας δημιουργεί γενικά μια φόρτιση, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου. Οικονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο, αν και γενικότερα σας απασχολούν θέματα της οικογένειας. Όμως, αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας (παρά το γεγονός ότι και εσάς σας απασχολούν οικογενειακά θέματα) είστε ιδιαίτερα ευεργετούμενοι στις σχέσεις σας με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο και γενικότερα στην συναισθηματική σας ζωή, με την Αφροδίτη από τον Λέοντα να εξακολουθεί να σας ευνοεί, τουλάχιστον ως τις 18 Ιουλίου. Μετά τις 18 θα περάσει για λίγες ημέρες στην Παρθένο δημιουργώντας κάποια μπερδέματα στα εργασιακά σας θέματα ή ακόμη και σε κάποια θέματα της υγεία σας.

Ταύρος
Για εσάς τους Ταύρους η σημερινή ημέρα δεν ευνοεί τις μυστικές επαφές και τις μυστικές συμφωνίες, το τρίγωνο όμως Άρη-Ποσειδώνα είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για όσους είστε γεννημένοι στο τέλος Απριλίου με αρχές Μαΐου. Οι φίλοι είναι πολύ σημαντικοί για εσάς, και με τον τρόπο τους σας προσφέρουν την βοήθειά τους ( υλική ή ηθική). Γενικότερα είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε κάποιες καταστάσεις, ενώ η υπερβολή στις σκέψεις ή τη συμπεριφορά αγγίζει όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας.

Δίδυμοι
Εσείς οι Δίδυμοι, με τον Ερμή να αφήνει σήμερα το ζώδιό σας και να περνά στον Καρκίνο (ζώδιο στο οποίο βρίσκονται ήδη ο Ήλιος και ο Άρης), τα οικονομικά σας θέματα θα είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν από δω και πέρα.Σήμερα ίσως υπάρξει μια σημαντική ένταση στις φιλικές σας σχέσεις ή σε μια συλλογική προσπάθεια που συμμετέχετε, ένταση που ίσως προκαλέσει κάποια απρόβλεπτα γεγονότα.Η Αφροδίτη και ο Δίας στηρίζουν ακόμη τα σχέδια όσων έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, με τα ταξίδια, τις συναντήσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους αλλά και τις επαφές με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας να ευνοούνται ιδιαίτερα. Την επόμενη εβδομάδα αποφύγετε να συζητήσετε για ένα οικονομικό θέμα.

Καρκίνος
Για εσάς τους Καρκίνους σήμερα είναι μια αντιφατική ημέρα! Από τη μια η κοινωνική σας ζωή ή τα επαγγελματικά σας θέματα παρουσιάζουν μια ιδιαίτερη φόρτιση, από την άλλη όμως το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα δείχνει ότι κάποια σχέδιά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, στα τέλη δηλαδή του Ιουνίου. Με τον Ερμή να περνά πλέον στο δικό σας ζώδιο θα μάθετε πολλά από όσα διαδραματίστηκαν αυτόν τον καιρό. Οικονομικά θέματα προωθούνται, ενώ σταθεροποιούνται τα σχέδια όσων είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας.Η ένταση πάντως που αισθάνεστε από ένα επαγγελματικό θέμα δεν θα λείψει.

Λέων
Με τον Ερμή να περνά στο προηγούμενο από εσάς ζώδιο (με τον Ήλιο και τον Άρη να βρίσκονται ήδη εκεί), το παρασκήνιο δεν θα λείψει για εσάς τους Λέοντες , αν και με παρασκηνιακές ενέργειες θα μπορούσατε να προωθήσετε κάποια σημαντικά σας σχέδια. Όμως, σε οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με ταξίδια, σπουδές ή νομικές υποθέσεις τα δεδομένα αλλάζουν! Αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας είστε αρκετά ευνοημένοι, ενώ πολλοί θα κινηθείτε παρασκηνιακά για ένα οικονομικό θέμα.Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας θα έχετε απρόβλεπτες εξελίξεις σε κάποια πολύ σημαντικά οικογενειακά σας θέματα. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε όποιες σημαντικές υποθέσεις σας απασχολούν, ώστε να μην σας ξεφύγουν σημαντικά γεγονότα.

Παρθένος
Για εσάς τους Παρθένους τα πράγματα είναι αρκετά καλά, με τον κυβερνήτη σας Ερμή που περνά στον Καρκίνο να τονίζει θέματα που έχουν σχέση με τους φίλους σας και την κοινωνική σας ζωή γενικότερα. Προωθείστε σήμερα ένα θέμα που έχει σχέση με τον σύντροφο, τους συνεργάτες σας ή κάποιες συνεργασίες που σκέφτεστε να κάνετε. Μυστικές επαφές ή συμφωνίες δεν παύουν να υπάρχουν.

Ζυγός
Για εσάς τους Ζυγούς υπάρχει πρόοδος στον τομέα της εργασίας, η Σελήνη όμως απέναντι από το δικό σας ζώδιο δημιουργεί κάποια ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο ίσως να πρέπει να δώσετε πολλούς και σημαντικούς αγώνες, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 6-8 Οκτωβρίου. Υπάρχει γενικά ένα μεγάλο μπέρδεμα και μεγάλη ένταση.Αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας θα έχετε την βοήθεια των φίλων σας ενώ και η συλλογική δουλειά προωθείται.Δείξτε πάντως την απαραίτητη προσοχή στον επαγγελματικό σας τομέα καθώς μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές που δεν τις περιμένατε.

Σκορπιός
Για εσάς τους Σκορπιούς το πέρασμα και του Ερμή στον Καρκίνο -όπου ήδη βρίσκονται ο Ήλιος και ο Άρης -ανοίγει δρόμους για ταξίδια στο εξωτερικό, για επαφές, για συμφωνίες και συζητήσεις. Σήμερα όμως, ένα θέμα εργασίας όπως και ένα ζήτημα υγείας δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστα, ενώ υπάρχει ένταση για όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Δεν είναι στην κυριολεξία ένταση, είναι μια καλοτυχία θα μπορούσα να πω, που όμως δεν είναι όπως ακριβώς την περιμένατε. Ο Κρόνος στο δικό σας ζώδιο επηρεάζει όσους έχετε γεννηθεί την τελευταία ημέρα του ζωδίου σας, φέρνοντάς σας αρκετή πίεση και ένταση.

Τοξότης
Τα οικονομικά θέματα είναι ιδιαίτερα πιεστικά αυτό τον καιρό για εσάς τους Τοξότες, ενώ τις σκέψεις σας απασχολούν επίσης τα παιδιά και ο ερωτικός σας σύντροφος. Για όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας δεν λείπουν τα θέματα που έχουν σχέση με την συναισθηματική σας ζωή, φροντίστε λοιπόν να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας.Νέοι δρόμοι ανοίγονται τώρα για εσάς, ενώ έρχονται κάποιες πολύ σημαντικές αλλαγές.

Αιγόκερως
Για εσάς τους Αιγόκερους τα πράγματα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα πιεστικά, με τον Άρη απέναντι από το δικό σας ζώδιο να δημιουργεί εντάσεις και οικογενειακά θέματα. Όμως , ένα θέμα που έχει σχέση με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας φαίνεται να ευνοείται ιδιαίτερα. Αν έχετε γεννηθεί στο τέλος Δεκεμβρίου με αρχές Ιανουαρίου προφυλαχτείτε από κρυολογήματα, μικροατυχήματα και αποφύγετε τις εντάσεις που προκαλεί ο Άρης απέναντί σας.

Υδροχόος
Για εσάς τους Υδροχόους τονίζονται την περίοδο αυτή τα θέματα εργασίας ή υγείας, με τρείς πλανήτες (Ήλιο, Ερμή και Άρη) στον Καρκίνο να επηρεάζουν αυτούς τους τομείς. Τις ημέρες αυτές μπορεί να σας εκνευρίζουν ιδιαίτερα τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και ίσως να έχετε διαμάχες μαζί τους. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας μπορείτε τώρα να έρθετε σε συνεννόηση για οποιαδήποτε θέματα σας απασχολούν, αν και αργότερα μπορεί να προκύψουν κάποια ζητήματα.

Ιχθείς
Ενα οικονομικό θέμα είναι ιδιαίτερα πιεστικό για εσάς τους Ιχθύς, ενώ τα συναισθηματικά σας φαίνεται να ευνοούνται ιδίως αν έχετε γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο να σας απασχολούν ιδιαίτερα. Στον χώρο της εργασίας μπορεί να υπάρξουν νέα δεδομένα τα οποία θα επηρεάσουν τη ζωή σας. Προσέχετε μόνο τα οικονομικά σας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ