Φερχόφσταντ: Ο Τσίπρας θέλει τα χρήματά μας και δεν μας λέει τι θα τα κάνει - iefimerida.gr

Φερχόφσταντ: Ο Τσίπρας θέλει τα χρήματά μας και δεν μας λέει τι θα τα κάνει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την άρνηση του Αλέξη Τσίπρα να παραβρεθεί στο Ευρωκοινοβούλιο, παρά την πρόσκληση που του απηύθυνε, μίλησε ο αρχηγός των φιλελεύθερων ευρωβουλευτών, Γκι Φερχόφσταντ.

Ο Βέλγος πολιτικός άσκησε έντονη κριτική στον Έλληνα πρωθυπουργό λέγοντας: «Δεν καταλαβαίνω τον Πρωθυπουργό Τσίπρα, που θέλει να επιτύχει μια συμφωνία με την υπόλοιπη Ευρώπη για να αποφύγει το Grexit, αλλά δεν θέλει να έρθει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

Στη συνέχεια ο πρώην Βέλγος Πρωθυπουργός τόνισε πως δεν θέλει να δει ένα Grexit, αλλά μια βιώσιμη συμφωνία, όμως είναι «βασικό ο Τσίπρας να αναλάβει τις ευθύνες του και να εξηγήσει στον Ευρωπαίο φορολογούμενο πως θα κρατήσει συμπαγή την Ευρωζώνη».

Ολοκληρώνοντας τη δήλωση του, ο Γκι Φερχόφσταντ δήλωσε πως «θέλουμε να τον βοηθήσουμε, όμως πρέπει να ξέρουμε τι θέλει να κάνει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ