Στην πλατεία Συντάγματος μαζί με χιλιάδες συμπολίτες της βρέθηκε και η Ζωή Κωνσταντόπουλου, στη συγκέντρωση του «όχι».
Η Πρόεδρος της Βουλής στάθηκε μπροστά στη σκηνή που ήταν μπροστά από το Κοινοβούλιο και με πάθος τραγούδησε. Η κα.Κωνσταντόπουλου τραγούδησε μαζί με τον κόσμο «Το Ερωτικό (Με μια πιρόγα)» που τραγουδούσαν εκείνη την ώρα οι τραγουδιστές επί σκηνής.
![Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Σύνταγμα με πάθος τραγουδά «Το ερωτικό» [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/2015-07/cja8xy2wuaav2ic.jpglarge.jpeg?itok=abi5j_Qf)
![Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Σύνταγμα με πάθος τραγουδά «Το ερωτικό» [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1](/sites/default/files/styles/in_article/public/2015-07/cjaeomqxaaa2_ul.jpglarge.jpeg?itok=Ggw-FGvT)
Στο τέλος με όλο τον κόσμο φώναξε «όχι» και έσφιξε την γροθιά.
![Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Σύνταγμα με πάθος τραγουδά «Το ερωτικό» [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2](/sites/default/files/styles/in_article/public/2015-07/cjamlbjwwaaidns.jpglarge.jpeg?itok=BfRX-6L2)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο