Ετοιμάζει βαλίτσες... για Euro η εθνική - iefimerida.gr

Ετοιμάζει βαλίτσες... για Euro η εθνική

εθνική Ελλάδας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με γκολ του Γιώργου Σαμαρά και του Φάνη Γκέκα η εθνική ομάδα πήρε την νίκη με 2-0 κόντρα στην Κροατία και πλέον θέλει ένα βαθμό στο παιχνίδι με την Γεωργία για να προκριθεί στα τελικά του Euro 2012. Ο αγώνας πάντως ξεκίνησε επεισοδιακά, αφού λίγο μετά την έναρξη 100 κουκουλοφόροι εισέβαλλαν στο γήπεδο προκαλώντας υλικές ζημιές. Στην συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τους οπαδούς της Κροατίας και εριξαν μία μολότοφ στον αγωνιστικό χωρο.

Κακό το α' ημίχρονο του αγώνα της εθνικής μας, χωρίς πολλές φάσεις, με την Κροατία να κρατάει το μηδέν στην άμυνα της. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος πίεσε στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου προβληματίζοντας τον τεχνικό της Κροατίας, Σλάβεν Μπίλιτς.

Στο δευτερο ημίχρονο η Εθνική βελτιώθηκε αισθητά και πήρε την νίκη βάζοντας ταυτόχρονα τις προυποθέσεις ακόμα και με ισοπαλία στον αγώνα με την αδιάφορη Γεωργία να έρθει πρώτη στον όμιλο της και να πάρει την πρόκριση για το euro 2012.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Τζόρβας, Τοροσίδης, Ζαραδούκας, Αβρ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Τζιόλης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Γκέκας

Κροατία (Σλάβεν Μπίλιτς): Πλετίκοσα, Στρίνιτς, Σίμουνιτς, Λοβρένμ Τσόρλουκα, Βουκόγιεβιτς, Γιέλαβιτς, Μόντριτς, Μάντζουκιτς, Κράνιτσαρ, Εντουάρντο

Διαιτητής: Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ