Μου έκλεψες το iphone; iGotYa! - iefimerida.gr

Μου έκλεψες το iphone; iGotYa!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάποιος σας έκλεψε – κούφια η ώρα – το αγαπημένο σας iphone. Εσείς έχετε προνοήσει, και έχετε κλειδώσει τη συσκευή. Όταν λοιπόν ο παλιάνθρωπος που σας το πήρε δοκιμάσει ανεπιτυχώς να το ξεκλειδώσει, θα τον πιάσει στα πράσα ο φωτογραφικός φακός.

Το σενάριο αυτό είναι πέρα για πέρα εφικτό, χάρη στη νέα εφαρμογή «iGotYa» και ήδη έχει καταγραφεί το πρώτο «θύμα» της. Είναι ένας νεαρός στη Νέα Υόρκη, ο οποίος έκλεψε το iphone μιας γυναίκας που είχε εγκαταστήσει την εφαρμογή. Όταν αυτός προσπάθησε να το ξεκλειδώσει, το κινητό τον τράβηξε αυτόματα μια ολοκάθαρη φωτογραφία, η οποία εστάλη μέσω e-mail στην ιδιοκτήτρια του.

Η προνοητική γυναίκα έχει έτσι πολλές πιθανότητες να επανενωθεί με το κινητό της, καθώς έστειλε τη φωτογραφία στην αστυνομία που αναζητά το δράστη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ