Τα ζώδια της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Θα χρειαστεί προσοχή για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις *Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις που αφορούν το μέλλον σας *Προσπαθήστε να κάνετε μεριές αλλαγές οι οποίες θα σας ωφελήσουν *Νέα ξεκινήματα θα σας τονώσουν και θα σας ανεβάσουν πολύ ψυχολογικά.

Επαγγελματικά: Καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας όσον αφορά την εργασία σας *Αποφύγετε να κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας πιέσουν, φίλοι μου *Προσπαθήστε στα οικονομικά σας να είστε συνετοί *Αποφύγετε να κάνετε έξοδά που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας.

Αισθήματα: Φροντίστε να βάλετε σε μια σειρά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη σχέση σας *Μιλήστε με το ταίρι σας για όσα σας ενοχλούν στη συμπεριφορά του *Αγαπητοί αδέσμευτοι καλά θα κάνετε να χαλαρώσετε και να προσπαθήσετε να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας με γνωριμίες που θα κάνετε.

Υγεία: Φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας όσον αφορά το μέλλον *Μην ασχοληθείτε με πράγματα που μπορούν να σας πιέσουν ψυχολογικά, χαλαρώστε λίγο *Προσπαθήστε όσον αφορά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σας να τα προσέξετε *Μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα.

Ταύρος

Με τον δυναμισμό σας θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε πολλές καταστάσεις που σας δυσκόλευαν *Μην φοβηθείτε να κάνετε αλλαγές, φίλοι μου *Προσπαθήστε όσον αφορά το μέλλον σας να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά *Ευκαιρίες που πιθανό να σας παρουσιαστούν μην τις αφήσετε να χαθούν.

Επαγγελματικά: Στην εργασία σας καλά θα κάνετε να προσέξετε τις αποφάσεις που θα πάρετε *Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν τρίτοι γιατί μπορεί να κάνετε λάθη *Συναλλαγές που έχουν να κάνουν με το κράτος θα σας απασχολήσουν έντονα *Μην αφήσετε τα περιθώρια να σας επηρεάσουν τρίτοι.

Αισθήματα: Στα αισθηματικά σας καλά θα κάνετε να αφήσετε για λίγο το παρελθόν και να στηρίξτε τη σχέση σας σε νέες πιο γερές βάσεις *Εκφράστε όσα νιώθετε *Αγαπητοί αδέσμευτοι η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα σας βοηθήσει ώστε να κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες θα σας χαροποιήσουν.

Υγεία: Φροντίστε να μην κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας πιέσουν *Σκεφτείτε με σοβαρότητα τις ανάγκες σας *Μην κουράζετε τον οργανισμό σας *Προτιμήστε το βράδυ αν μείνετε σπίτι σας προκειμένου να χαλαρώσετε και να αποφορτίσετε την πίεση όλης της ημέρας, φίλοι μου.

Καρκίνος

Καλά θα κάνετε να προσέξετε μερικά πράγματα μέσα στη ημέρα *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει *Νέα ξεκινήματα θα σας χαροποιήσουν *Προσπαθήστε να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ξεκολλήσετε από καταστάσεις που σας δυσκόλευαν για καιρό.

Επαγγελματικά: Θα χρειαστεί προσοχή για να μπορέσετε να ρυθμίσετε κάποια ζητήματα που μπορούν να προκύψουν με τους συνεργάτες σας *Μην πάρετε αποφάσεις *Οικονομικές υποθέσεις καλά θα κάνετε να τις προσέξετε *Μην αφήσετε το παρελθόν να επηρεάσει τις επιλογές σας, φίλοι μου.

Αισθήματα: Καλά θα κάνετε να προσέξετε μερικά πράγματα μέσα στην ημέρα *Αποφύγετε να κάνετε πράγματα που μπορούν να φέρουν εντάσεις με το ταίρι σας *Αγαπητοί αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες οι οποίες θα ταράξουν ευχάριστα την καθημερινότητα σας.

Υγεία: Καλά θα κάνετε να προσέξετε στις μετακινήσεις σας γιατί θα είστε επιρρεπείς στους τραυματισμούς *Μην κάνετε πράγματα που θα σας επιβαρύνουν *Φροντίστε να ξεκουραστείτε και να μην ασχοληθείτε με υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τρίτους *Προσέξτε τις κινήσεις σας.

Λέων

Τα άστρα θα είναι φιλικά μαζί σας και θα σας βοηθήσουν να κάνετε αλλαγές που θα κάνουν καλύτερη τη καθημερινότητα σας *Κάντε νέα ξεκινήματα *Φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας και να προσπαθήσετε να κάνετε αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα με τον εαυτό σας.

Επαγγελματικά: Καλά θα κάνετε στην εργασία σας να είστε προσεκτικοί *Αποφύγετε να κάνετε πράγματα που θα σας δυσκολέψουν *Προσέξτε τις κινήσεις σας, φίλοι μου *Καλά θα κάνετε να προσέξετε λίγο τις συναλλαγές σας *Είναι πιθανό να γίνουν λάθη τα οποία μπορούν να σας παιδέψουν μελλοντικά.

Αισθήματα: Καλά θα κάνετε οι δεσμευμένοι του ζωδίου να προσέξετε κάποια πράγματα *Μην πιέσετε καταστάσεις γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθη, φίλοι μου *Προσπαθήστε να μετριάσετε το άγχος σας και να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα φίλοι αδέσμευτοι.

Υγεία: Θα χρειαστεί να προσέξετε μερικά πράγματα όσον αφορά την οικογένεια σας *Αποφύγετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα για να μην έχετε εντάσεις, φίλοι μου *Προσπαθήστε να μετριάσετε το άγχος σας και να κάνετε πράγματα που θα σας ωφελήσουν *Μην βιαστείτε να κάνετε αλλαγές.

Παρθένος

Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις *Μην φοβηθείτε να πάρετε αποφάσεις, φίλοι μου *Προσπαθήστε να μετριάσετε το άγχος σας και να κάνετε αλλαγές που θα σας τονώσουν *Μην φοβηθείτε να μιλήσετε με τους δικούς σας.

Επαγγελματικά: Προσπαθήστε στην εργασία σας να είστε συνεπείς *Αποφύγετε να κάνετε πράγματα που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας *Αποφύγετε τις υπερβολές *Φροντίστε στα οικονομικά σας να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά *Αποφύγετε να κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας δυσκολέψουν.

Αισθήματα: Στα αισθηματικά σας τα πράγματα είναι αρκετά καλά *Μην φοβηθείτε να εκδηλώσετε στο ταίρι σας όσα νιώθετε *Μια μικρή έκπληξη θα το χαροποιήσει *Φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας και να ασχοληθείτε με πράγματα που σας κάνουν και νιώθετε όμορφα *Σκεφτείτε τις ανάγκες σας.

Υγεία: Καλά θα κάνετε να προσέξετε λίγο καλύτερα μερικά πράγματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας *Κάντε αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα *Φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας για υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τρίτους *Δώστε προτεραιότητα στις ανάγκες σας.

Ζυγός

Η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να κάνετε αλλαγές *Μην αφήσετε ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν να πάνε χαμένες *Λάβετε τα μέτρα σας *Μπορείτε να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει αρνητικά.

Επαγγελματικά: Καλό θα ήταν στην εργασία σας να είστε προσεκτικοί *Προτιμήστε να μην αποκαλύψετε τα σχέδια σας γιατί μπορεί να κάνετε λάθη *Λάβετε τα μέτρα σας *Προσπαθήστε όσον αφορά τα οικονομικά σας να είστε συνετοί *Αποφύγετε να κάνετε καινούργια ανοίγματα γιατί μπορεί να έχετε προβλήματα.

Αισθήματα: Καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας όσον αφορά τη σχέση σας με το ταίρι σας *Μην αφήσετε υποθέσεις του παρελθόντος να σας επηρεάσουν *Αγαπητοί αδέσμευτοι η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε πολλές καταστάσεις που σας δυσκόλευαν.

Υγεία: Καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας όσον αφορά το μέλλον σας *Μην αφήσετε καταστάσεις του παρελθόντος να σας επηρεάσουν, χαλαρώστε λίγο *Προσπαθήστε να βρείτε διεξόδους που θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε καταστάσεις που σας άγχωναν για καιρό.

Σκορπιός

Οι αυξημένες υποχρεώσεις που θα έχετε θα σας δημιουργήσουν αρκετό άγχος *Ακολουθήστε ένα πρόγραμμα σε ο,τι και αν κάνετε *Λάβετε τα μέτρα σας *Φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας για υποθέσεις του παρελθόντος *Κάντε νέα ξεκινήματα τα οποία θα σας χαροποιήσουν.

Επαγγελματικά: Θα χρειαστεί προσοχή σε κάποια ζητήματα στην εργασία σας *Μην κάνετε πράγματα που θα σας πιέσουν *Σκεφτείτε το συμφέρον σας και κινηθείτε μυστικά *Μπορείτε να κάνετε κινήσεις οι οποίες θα ενισχύσουν σημαντικά τα έσοδά σας *Μην φοβηθείτε να πάρετε κάποιο ρίσκο.

Αισθήματα: Αποφύγετε να κάνετε αλλαγές που μπορούν να σας δυσκολέψουν *Προσπαθήστε να μην κάνετε πράγματα που θα σας απομακρύνουν από το ταίρι σας *Φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας και να περάσετε όσο πιο καλά μπορείτε με γνωριμίες που θα κάνετε *Αφήστε πίσω σας το παρελθόν.

Υγεία: Θα χρειαστεί να προσέξετε κάποια πράγματα γιατί μπορεί να αντιμετωπίστε μερικές δυσκολίες *Μην αφήσετε μισοτελειωμένες υποθέσεις, φίλοι μου *Κάντε αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα με το εαυτό σας *Μην φοβηθείτε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας εκτονώσουν.

Τοξότης

Προσπαθήστε να μετριάσετε το άγχος σας όσον αφορά το μέλλον *Μην κάνετε πράγματα που μπορούν να σας πιέσουν *Βρείτε χρόνο για να κάνετε αλλαγές *Σχέδια που έχουν να κάνουν με το μέλλον θα ευνοηθούν αρκετά *Βρείτε χρόνο για να περάσετε καλά με φιλικά σας πρόσωπα.

Επαγγελματικά: Μπορείτε με τους κατάλληλους χειρισμούς να βρείτε λύσεις σε πολλές υποθέσεις που σας δυσκόλευαν στην εργασία σας *Ρυθμίστε τις εκκρεμότητες σας *Φροντίστε να μην κάνετε πράγματα που μπορούν να σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας *Λάβετε τα μέτρα σας για να μην έχετε προβλήματα.

Αισθήματα: Θα χρειαστεί να προσέξετε κάποια πράγματα στη σχέση σας με το ταίρι σας *Καλά θα κάνετε να αποφύγετε τα ξεκαθαρίσματα γιατί θα έχετε εντάσεις *Αγαπητοί αδέσμευτοι καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας *Μην φοβηθείτε να κάνετε νέες γνωριμίες, τα άστρα σας ευνοούν.

Υγεία: Θα χρειαστεί να προσέξετε κάποια πράγματα μέσα στην ημέρα *Μην αφήσετε το παρελθόν να επηρεάσει την καθημερινότητα σας *Κινηθείτε με προσοχή *Δείξτε προσοχή σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με φίλους *Μην φοβηθείτε να κάνετε πράγματα που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα.

Αιγόκερως

Θα χρειαστεί να προσέξετε μερικά πράγματα μέσα στην ημέρα *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας πιέσει *Σκεφτείτε το συμφέρον σας κυρίως, φίλοι μου *Φροντίστε να βάλετε σε μια σειρά προσωπικές σας υποθέσεις *Μην αφήσετε εκκρεμότητες γιατί μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα.

Επαγγελματικά: Στην εργασία σας θα μπορέσετε να κλείσετε συμφωνίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας *Μην κάνετε επιπολαιότητες, προσέξτε *Μπορείτε με τις ικανότητες που έχετε να τακτοποιήσετε αρκετά ζητήματα που σας πίεζαν στα οικονομικά σας *Μην αφήσετε εκκρεμότητες.

Αισθήματα: Οι δεσμευμένοι του ζωδίου καλά θα κάνετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας *Μοιραστείτε πράγματα που θα κάνουν καλύτερη η σχέση σας *Φροντίστε να μην αφήσετε το παρελθόν να σας πιέσει *Κάντε αλλαγές οι οποίες θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα με τον εαυτό σας.

Υγεία: Καλά θα κάνετε να μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει *Κάντε πράγματα που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε όσα επιθυμείτε *Μην κάνετε υπερβολές *Μπορείτε να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τη στασιμότητα του παρελθόντος *Κινηθείτε δυναμικά.

Υδροχόος

Τα πράγματα για εσάς θα είναι αρκετά καλά *Σύντομα θα μπορέσετε να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας ωφελήσουν πολύ *Κινηθείτε με μεθοδικότητα *Ζητήματα που έχουν να κάνουν με αγαπημένα σας πρόσωπα καλά θα κάνετε να τα προσέξετε *Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

Επαγγελματικά: Στην εργασία σας θα μπορέσετε να φέρετε εις πέρας πολλές καταστάσεις που σας δυσκόλευαν *Μην κάνετε πράγματα που θα σας δυσκολέψουν μελλοντικά *Οικονομικές υποθέσεις καλά θα κάνετε να τις προσέξετε *Αποφύγετε να κάνετε κινήσεις που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας.

Αισθήματα: Με τον ερωτισμό σας στα ύψη θα μπορέσετε να περάσετε πολύ καλά με το ταίρι σας *Μην χάσετε την ευκαιρία να στηρίξετε τη σχέση σας σε νέες βάσεις *Αγαπητοί αδέσμευτοι η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα σας θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε καταστάσεις που σας δυσκόλευαν.

Υγεία: Καταστάσεις που έχουν να κάνουν με αγαπημένα σας πρόσωπα καλά θα κάνετε να τα προσέξετε *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας δυσκολέψει, φίλοι μου *Φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας και να βάλετε σε μια σειρά προσωπικές σας υποθέσεις *Μην κάνετε επιπολαιότητες.

Ιχθείς

Θα χρειαστεί να προσέξετε ορισμένα πράγματα μέσα στην ημέρα *Μην αφήσετε το παρελθόν σας επηρεάσει *Σκεφτείτε το συμφέρον σας, φίλοι μου *Μπορείτε να περάσετε πολύ καλά με αγαπημένα σας πρόσωπα αν προσπαθήσετε να κάνετε μερικές αλλαγές *Μην κάνετε επιπολαιότητες.

Επαγγελματικά: Στην εργασία σας καλά θα κάνετε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα *Αποφύγετε να κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας *Φροντίστε στα οικονομικά σας να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά *Μην κάνετε κινήσεις που μπορούν να σας ζημιώσουν.

Αισθήματα: Στα αισθηματικά σας καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας *Τα άστρα σας ευνοούν να απολαύσετε πολύ όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας *Μπορείτε να περάσετε πολύ καλά με φίλους σας αγαπητοί αδέσμευτοι μέχρι να βρεθεί κάτι καλό στη ζώα σας, η τύχη είναι μαζί σας.

Υγεία: Μπορείτε να περάσετε πολύ καλά τη σημερινή ημέρα παρέα με φίλους σας *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σας *Φροντίστε να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε την καθημερινότητα σας καλύτερη.

ΠΗΓΗ: ant1.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ