Λόγω απεργίας δεν θα δικαστεί ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου - iefimerida.gr

Λόγω απεργίας δεν θα δικαστεί ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου

Νίκος Σεργιανόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τον επόμενο χρόνο αναβλήθηκε η δίκη του 33χρονου Γεωργιανού Δαβίδ Μουρτινέλι, που σκότωσε με 21 μαχαιριες τον ηθοποιό, Νίκος Σεργιανόπουλο, αφού οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι απεργούν και είναι αδύνατη η μεταγωγή του κρατούμενου.

Ο Γεωργιανός είχε καταδικαστεί από το Κακουργιοδικείο των Αθηνών για 20 χρόνια και 10 ημέρες φυλακή με το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου. Ο εισαγγελέας όμως άσκησε έφεση στην απόφαση και ζήτησε την ισόβια κάθειρξή του.

Ο Δαβίδ Μουρτινέλι κατά δική του ομολογία, το βράδυ της 4ης Ιουνίου του 2008 μεταφέρθηκε στο διαμέρισμα από τον ίδιο τον ηθοποιό. Εκεί, ύστερα από χρήση ουσιών, του ζητήθηκε να λάβει μέρος σε σεξουαλική πράξη υπό την απειλή μαχαιριού. Ο Δαβίδ Μουρτινέλι υποστήριξε πως σκότωσε τον Νίκο Σεργιανόπουλο με 21 μαχαιριές γιατί πιέστηκε και προσεβλήθη η προσωπικότητά του από τον ηθοποιό.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της δίκης για τις 12 Οκτωβτρίου του 2008.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ