Ένοπλη ληστεία με θύμα διερχόμενο οδηγό στο Μαρούσι - iefimerida.gr

Ένοπλη ληστεία με θύμα διερχόμενο οδηγό στο Μαρούσι

Μαρούσι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νύχτα ληστειών η χθεσινή με ένοπλους δράστες να «χτυπούν» από πιτσαρία μέχρι και διερχόμενο οδηγό. Με την απειλή όπλων άγνωστοι λήστεψαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα μία πιτσαρία επί της οδού Φλέμινγκ 29 λίγο αργότερα θύμα ληστείας έπεσε ένας οδηγός στη συμβολή των οδών Νερατζιωτίσσης και Χαράς στο Μαρούσι.

Η επόμενη ληστεία σημειώθηκε στις έξι το πρωί σε πρατήριο υγρών καυσίμων όταν ένοπλοι εισέβαλαν επί της οδού Ρεγκούκου 8 στα Πατήσια και το μπαράζ των «χτυπημάτων» συνεχίστηκε σε κατάστημα πρόχειρου φαγητού επί της οδού Αγίας Άννης στο Βοτανικό.

Εϊχε κάνει 9 ληστείες στην Κερατέα

Στην περιοχή της Κερατέας η αστυνομία κατάφερε μα πιάσει έναν 21χρονο υπήκοο Ρουμανίας, που είχε κάνει τουλάχιστον 9 κλοπές στην περιοχή. Μετά από έρευνα στο σπίτι του 21χρονου, οι αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν ευρήματα που τον συνδέουν με τις διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αττικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ