Μητρόπουλος: «Ο Τσίπρας αναλαμβάνει πρωτοβουλίες εντός της ημέρας» - iefimerida.gr

Μητρόπουλος: «Ο Τσίπρας αναλαμβάνει πρωτοβουλίες εντός της ημέρας»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλέξης Μητρόπουλος επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ότι ο Αλέξης Τσίπρας εντός της ημέρας θα αναλάβει ισχυρές πρωτοβουλίες προκειμένου να βρεθεί μια λύση, η οποία θα αποτρέψει τα χειρότερα για τη χώρα μας.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Star, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά «Εντός της ημέρας φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός, στα πλαίσια της δικής μας επιλογής, εντός της Ευρώπης με όχι το θανατηφόρο πακέτο Γιούνκερ, αναζητά λύση και πιστεύω εντός της ημέρας θα αναλάβει ισχυρές πρωτοβουλίες γι αυτό το ζήτημα», τόνισε και συμπλήρωσε «Εδώ και καιρό αρκετά στελέχη και εγώ έχουμε ζητήσει από τον κ. Τσίπρα να πάρει πολιτικές πρωτοβουλίες σε επίπεδο κορυφής για να αποτρέψουμε τις χειρότερες καταστάσεις, στα πλαίσια της δικής μας πρότασης που λέμε “όχι” στα μέτρα, “ναι” στο ευρώ».

Ουσιαστικά επιβεβαιώνει την είδηση που έχει προκύψει από το πρωί και η οποία θέλει να έχει ανοίξει ξανά ο δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τις Βρυξέλλες, λίγες μόνο ώρες πριν την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ